Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionat National de Aikido Katana la Eforie

ro

15 May, 2009 02:56 2943 Marime text
ion_state_aikido.jpgPrimăria oraşului şi Clubul Sportiv Aikido Eforie organizează, în premieră, în perioada 15 - 17 mai, Stagiul Naţional de Aikido şi Campionatul Naţional de Aikido Katana.
La manifestarea reprezentând cea mai înaltă formă de pregătire sportivă şi-au anunţat participarea peste 120 de instructori şi practicanţi. „Noi susţinem permanent activităţile sportive din Eforie, pentru că tinerii, şi nu numai, trebuie să aibă o alternativă pentru petrecerea timpului liber în mod sănătos. Totodată, este o oportunitate de a promova oraşul, o serie de manifestări culturale şi sportive tinzând să devină tradiţionale. Astfel, asigurăm şi un influx financiar în capetele de sezon, deoarece noi, ca edili, avem misiunea de a sprijini, în toate felurile posibile, dezvoltarea afacerilor locale", a precizat primarul Ion Ovidiu Brăiloiu.
Stagiul va fi condus de maestrul Dan Corneliu Ionescu - 8 dan Aikido, preşedintele Federaţiei Române de Aikido şi preşedinte al Confederaţiei Europene de Aikido.
Campionatul Naţional de Aikido Katana este o formă de demonstrare a măiestriei practicanţilor şi instructorilor, prin mânuirea sabiei tradiţionale japoneze - katana. La cele două manifestări vor participa copii şi seniori, iar cei care vor fi curioşi vor putea urmări un spectacol de adevărată artă sportivă. Stagiul Naţional se va derula în sala de sport din Eforie Nord, astăzi, de la ora 19.00, iar sâmbătă şi duminică, începând cu ora 10.00. Campionatul Naţional de Aikido Katana va fi sâmbătă, în aceeaşi sală, între orele 12.00 şi 16.00, intrarea la aceste manifestări fiind liberă. „Colaborarea cu Primăria Eforie este importantă şi sunt convins că vom beneficia de sprijin din partea primarului Ion Ovidiu Brăiloiu în continuare. Aikido este unica artă marţială non-agresivă şi suntem încântaţi că are priză din ce în ce mai mult, în special în rândul copiilor şi tinerilor", a afirmat preşedintele clubului sportiv Aikido Eforie, Ion State.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Me 14 May, 2009 23:02 Foarte tare, ma voi duce si eu sa ma uit!