Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul il vrea pe Hagi

ro

28 Dec, 2002 00:00 808 Marime text

"Regelui" i se pregateste revenirea acasa

Dupa ce, in ajunul Craciunului, Viorel Hizo a fost demis din functia de antrenor principal, acum conducerea clubului ii cauta inlocuitor # In cazul in care Hagi nu si-ar da acceptul, pe lista mai sunt trecute numele lui Ion Marin, Emil Sandoi si chiar Petre Grigoras * In cadrul sedintei Adunarii Generale s-a renuntat si la atacantii "fara goluri": Negru, L. Mihai si Hrib

Sedinta Adunarii Generale a clubului FC Farul Constanta, ce a avut loc in ajunul Craciunului, a fost una destul de furtunoasa. Dupa ce, in urma cu aproape doua saptamani, cazusera patru capete (Marcel Abaluta, Adrian Voicu, Cristian Dicu si Cristi Petcu), si de aceasta data s-a lasat cu despartiri. Astfel, antrenorul Viorel Hizo a fost demis, iar atacantii Liviu Mihai, Cristian Negru si Lavi Hrib au fost pusi pe lista de transferuri. Daca motivul indepartarii atacantilor era oarecum previzibil dupa randamentul lor slab din turul acestui campionat, tehnicianului i s-au imputat situatia din clasament a echipei, lipsa de colaborare cu conducerea executiva si unele declaratii din presa ale antrenorului. Daca de multe ori "Dulaul" a venit cu argumentul ca nu este numai el raspunzator pentru slabul randament al echipei deoarece selectia lotului de jucatori nu s-a facut in vara asa cum trebuia, cel mai mult se pare ca i-a deranjat pe membrii Adunarii Generale faptul ca la turneul de la Sibiu Hizo a afirmat in presa ca este tentat sa plece de la Farul, ca apoi sa dezminta. S-a considerat ca este mai bine ca Farul sa-l demita acum pe Hizo decat sa se trezeasca fara antrenor in timpul pregatirii de iarna.

Hagi, in pole-position

Presedintele Marcel Lica a primit sarcina ca, in perioada imediat urmatoare, sa alcatuiasca o lista cu posibilii succesori. Pe primul loc pe aceasta lista se pare ca este chiar Gheorghe Hagi, fotbalistul care si-a inceput cariera la Farul. Hagi, care este plecat in aceste zile la Poiana Brasov, va purta o discutie cu conducerea clubului farist cand va reveni la Constanta. In cazul in care Hagi nu si-ar da acceptul, pe lista mai sunt numele lui Ion Marin, Emil Sandoi. De asemenea, nu este exclusa nici varianta reintoarcerii lui Petre Grigoras.Nici presedintele executiv Marcel Lica nu a scapat nepedepsit dupa sedinta de zilele trecute. In urma gravelor abateri disciplinare la nivelul clubului si mai ales a incidentului de saptamana trecuta, cand niste tineri ce s-au recomandat fotbalisti la Farul au patruns in minihotelul clubului si au intretinut relatii sexuale cu o prostituata, a fost sanctionat cu avertisment. Tot din acelasi motiv, paznicul si seful minihotelului au primit o amenda de 10 la suta din salariu.

Miza pe tineret

Tot in cadrul aceleiasi sedinte s-a hotarat ca lotul de jucatori sa fie intarit cu trei fotbalisti de la echipa de tineret, este vorba despre Oprea, Morarasu si Priescu, in timp ce S. Mocanu se va intoarce de la CSM Medgidia. De asemenea, in pregatiri va pleca si Ravoiu, legitimat la divizionara C Portul Constanta, desemnat de curand de DTSJ drept cel mai bun junior constantean.

Cantonamente la Poiana Brasov si Varna

Cu ocazia aceleiasi sedinte s-a stabilit si programul de pregatire din perioada de iarna. Reunirea lotului va fi pe 13 ianuarie, urmand ca pe 14 si 15 ianuarie sa aiba loc vizita medicala la un cabinet din Constanta. Apoi, in perioada 20-30 ianuarie Farul va pleca intr-un cantonament la Poiana Brasov. Dupa zece zile de pregatire la Constanta, "alb-albastrii" vor pleca, in perioada 10-16 februarie, intr-un turneu la Varna (Bulgaria). La revenirea in tara, pe 19 februarie ei vor efectua vizita medicala la Centrul National de Medicina Sportiva.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii