Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:07 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moral ridicat pentru „marinari" înainte de jocul cu Gloria

ro

04 May, 2011 02:47 1358 Marime text
farul.jpgÎnainte de acest joc, FC Farul ocupă locul 10 în clasamentul Seriei I, la egalitate de puncte (30) cu adversarul de astăzi al constănţenilor

După victoria surprinzătoare de vineri în faţa celor de la Săgeata, formaţia pregătită de Gheorghe Butoiu va aborda cu moralul ridicat confruntarea de astăzi, de la Buzău, cu Gloria, meci contând pentru etapa a XXV-a din Liga I, Seria I.

Cu un moral ridicat înainte de acest joc, însă cu un lot subţire, atât valoric, cât şi numeric, „marinarii" vor încerca să repete jocul bun prestat etapa trecută cu Săgeata şi să obţină un nou rezultat pozitiv astăzi în faţa Buzăului. În turul campionatului, Farul a învins-o pe Gloria, la Constanţa, cu 1-0, singurul gol al meciului fiind înscris de Scărlătescu, jucător care a părăsit Farul în această iarnă. Chiar şi în aceste condiţii, tehnicianul Farului, Gheorghe Butoiu, se aşteaptă la un joc dificil la Buzău, mulţumindu-se şi cu un rezultat de egalitate. Butoiu speră însă că jucătorii săi au înţeles mesajul transmis înainte de jocul cu Săgeata şi vor reuşi o nouă victorie: „La fiecare meci le spun că este şansa lor, că venirea la Farul este un examen pentru ei pentru a rămâne la această echipă. Altfel, când vom trage linie la finalul sezonului, mulţi vor rămâne dezamăgiţi, mulţi dintre ei nu vor juca nici măcar în diviziile inferioare. Au o şansă mare că pot juca acum la Farul". De cealaltă parte, victoria Farului de vineri nu a rămas fără ecou în tabăra buzoiană, atacantul Gloriei, Bogdan Ungureanu, prefaţând o partidă extrem de disputată astăzi în Crâng: „E un meci destul de greu, am văzut că au câştigat cu 2-1 cu Săgeata Năvodari. E o echipă solidă, în tur am avut foarte mult de furcă cu ei, chiar am pierdut cu 1-0 la Constanţa. Ne vom pregăti bine pentru acest meci şi îi aşteptăm în Crâng". Tehnicianul constănţenilor, Gheorghe Butoiu, nu va putea conta la acest meci pe serviciile fundaşului Nicolas Vajou şi pe ale mijlocaşului Alin Abuzătoaie, ambii accidentaţi. Înainte de acest joc, FC Farul ocupă locul 10 în clasamentul Seriei I, la egalitate de puncte (30) cu adversarul de astăzi al constănţenilor, Gloria Buzău, care se află cu o poziţie mai sus. Partida Gloria Buzău - FC Farul va începe la ora 18.00 şi va fi arbitrată de o brigadă formată din Zoltan Erdei (Slatina), la centru, ajutat de asistenţii Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) şi Irina Mîrţ (Bucureşti). Arbitru de rezervă va fi Cătălin Ionuţ Neagu (Poenari).

Pe 11 mai, cu CF Brăila

Meciul Farului de pe teren propriu, cu CF Brăila, va fi reprogramat cel mai probabil miercuri, 11 mai. Partida contează pentru etapa a 22-a a Ligii a II-a la fotbal şi ar fi trebuit să se joace sâmbătă, 16 aprilie, însă formaţia de pe litoral nu a fost programată de Federaţia Română de Fotbal la această dată din cauza veşnicelor restanţe financiare către foşti jucători.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii