Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Usurelu a reintrat la pregatiri

ro

28 Aug, 2003 00:00 582 Marime text

Cu totii, buni de joc

Pentru meciul de maine cu Universitatea Craiova, intreg lotul divizionarei A de fotbal FC Farul Constanta este apt de joc, pana la ora redactarii acestui material nefiind vreun jucator care sa acuze vreo problema medicala. Chiar si George Usurelu, indisponibil duminica, la partida de la Bacau, a revenit printre "marinari", antrenandu-se ieri la parametri normali. In alta ordine de idei, ieri, la pranz, jucatorii constanteni au intrat in cantonament, dupa-amiaza ei efectuand un antrenament, de la ora 17.30. Tot de la aceeasi ora urmeaza sa faca si astazi ultimul antrenament dinaintea partidei.

Exclusa varianta inlocuirii lui "Sapaliga"

Clubul farist infirma zvonurile aparute intr-un ziar central, cum ca antrenorul principal, Ion Marin, ar urma sa fie inlocuit din functie cu principalul divizionarei B Juventus Bucuresti, Marin Barbu. Presedintele executiv al clubului, Marcel Lica, infirma aceasta varianta, declarand ca sunt simple speculatii gazetaresti. El crede ca jurnalistilor de la cotidianul respectiv le-a venit ideea schimbarii lui Ion Marin cu Marin Barbu la meciul din a doua etapa a campionatului, cand Farul a jucat cu Otelul Galati. Atunci, Barbu a venit la Constanta cu niste treburi si s-a oprit sa urmareasca partida respectiva.

Craiovenii vin cu trenul

Universitatea Craiova va sosi la Constanta in aceasta dupa-amiaza. Delegatia olteana va face deplasarea cu trenul. Desi era preferata varianta uneia cu avionul, aceasta a picat deoarece nu exista nici o cursa Craiova - Constanta. Cartu nu a fost de acord cu o deplasare cu autocarul din cauza drumului lung. Ajunsi in Constanta, craiovenii se vor caza la hotelul BTT si vor face un antrenament pe terenul CFR, de la ora 18.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii