Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Peştera nu a primit bani pentru încãlzirea şcolilor Valetin Vrabie - „Sunt dezamãgit de Nicuşor" (document)

ro

29 Oct, 2010 03:12 2407 Marime text

Pestera_primar_Valentin_Vrabie_07.jpgValentin Vrabie, primarul comunei Peştera, este nemulţumit din cauza faptului cã unitatea administrativ-teritorialã pe care o reprezintã nu a primit fonduri de la Consiliul Judeţean pentru încãlzirea unitãţilor de învãţãmânt.

„Deşi am fãcut nenumãrate solicitãri la Consiliul Judeţean pentru a mã susţine în derularea problemelor zilnice, inclusiv în aprovizionarea cu combustibil pe timp de iarnã pentru instituţiile de învãţãmânt, nu am primit un leu", a afirmat primarul comunei Peştera, adãugând cã în comunã sunt cinci unitãţi de învãţãmânt.
Edilul din Peştera a declarat cã este dezamãgit de şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. „Sunt dezamãgit de Nicuşor Constantinescu. Deşi afirmã cã este preşedintele copiilor, nu este în niciun caz şi preşedintele copiilor din Peştera, pentru cã are un comportament indiferent şi arogant faţã de comuna noastrã", a mai spus Valentin Vrabie. Primarul din Peştera a adãugat cã va asigura încãlzirea şcolilor cu forţe proprii, de la bugetul local. „ªi copiii din Peştera trebuie sã se încãlzeascã. N-o sã lãsãm copiii sã îngheţe de frig la ore, trebuie sã gãsim soluţii", a adãugat primarul Valentin Vrabie.
În şedinţa din octombrie, CJC a alocat bani pentru şcoli unui numãr de 44 de unitãţi administrativ-teritoriale din judeţ. Printre acestea nu se numãrã însã şi comuna Peştera. În ediţia online puteţi vizualiza şi anexa Hotãrârii nr. 302 privind alocarea pe unitãţi administrativ-teritoriale a procentului de 20 % din cota de 22 % din impozitul pe venit pentru susţinerea programelor de dezvoltare localã şi a proiectelor de infrastructurã.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii