Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tuzla va avea cămin cultural nou (document)

ro

01 Oct, 2010 02:26 1787 Marime text
Constantin_Micu_Tuzla.jpgComuna Tuzla va avea un cămin cultural nou. Primarul Constantin Micu ne-a declarat că intenţionează să construiască aşezământul cultural într-un viitor cât mai apropiat, pentru că Tuzla are nevoie de cămin cultural corespunzător.

Edilul a precizat că noul imobil se va construi pe amplasamentul actualului cămin cultural, care va fi demolat în curând. „Nu se mai poate face nimic pentru ca această clădire să fie folosită în continuare. Vom demola căminul chiar săptămâna viitoare", a precizat primarul Micu. Edilul din Tuzla a adăugat că va înălţa terenul pe care se va construi noul cămin, astfel încât să fie ferit de inundaţii. Noua clădire va fi construită în regim P+1 şi va avea o capacitate de 300 de locuri. În spaţiul de la etaj vor fi amenajate, potrivit primarului Constantin Micu, cabinete medicale, de avocatură, biblioteca, etc.

Pentru construirea căminului cultural, primarul comunei Tuzla intenţionează să scoată la vânzare peste o sută de loturi de teren pe malul lacului Techirghiol, în vecinătatea turnului tv. În acest sens, Primăria Tuzla va organiza o licitaţie. În funcţie de amplasarea terenului, preţul de pornire o să varieze între 15,20 şi 25 euro/mp, iar loturile sunt în suprafaţă de 500 mp şi fac parte din Parcela A 151/2. Potrivit primarului Constantin Micu, zona în care sunt situate loturile dispune de electricitate şi de drumuri.

Un alt obiectiv al administraţiei locale din Tuzla este racordarea localităţii la reţeaua de gaze naturale. „Se apropie magistrala de gaz şi de localitatea noastră şi dorim ca şi locuitorii comunei să beneficieze de această facilitate", a afirmat primarul Constantin Micu.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii