Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Basescu Voi fi presedintele tuturor romanilor!

ro

16 Dec, 2009 14:52 665 Marime text

Traian Băsescu a fost validat astăzi, la Curtea Constituţională, în funcţia de preşedinte al României. În cadrul ceremoniei, Băsescu a ţinut un mic discurs.

"Este un moment unic în viaţa unui şef de stat, momentul în care este reales. Mie poporul român mi-a făcut această onoare şi trebuie să spun că unii români, pe 6 decembrie, mi-au dat susţinere, alţii o lecţie. Indiferent de poziţia lor, voi fi preşedintele tuturor", şi-a început Traian Băsescu discursul.

Băsescu a menţionat că obiectivul său principal este ca fiecare român să simtă că preşedintele este şi al lui, indiferent cum a votat pe 6 decembrie: "Acesta este crezul meu pentru următorii cinci ani"."România trece printr-o situaţie dificilă, la fel ca toate ţările UE, iar în această perioadă avem nevoie mai mult ca oricând de solidaritate.

O solidaritate care nu poate să vină în absenţa unei atitudini a preşedintelui României îndreptată în mod egal către fiecare român. Experienţa acumulată, analiza celor bune, dar şi a greşelilor primului mandat, este obligatorie. Este un alt obiectiv al celui de-al doilea mandat: acela de a fi mai bun decât în primul mandat" informeaza realitatea.net.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii