Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune numerologia despre conducerea lui Emil Boc

ro

27 Dec, 2009 13:30 963 Marime text

emiboco12.jpgNumreologul Milena despre primul ministru: "Manevrabil nu va fi niciodată. Ba chiar sunt convinsă că se numără printre puţinii care au curajul de a-i ţine piept preşedintelui Băsescu"

EMIL BOC- prim- ministru

Data naşterii 6 septembrie 1966

Cifra destinului este 1 din 1 şi 0. Calităţi indiscutabile de lider, de conducător. Orgolios, încrezător în propriile puteri, având curajul de a se avânta pe cărări nebătute de alţii, Emil Boc va verifica întotdeauna dacă ordinele pe care le-a dat au fost îndeplinite, dacă oamenii au plecat acolo unde i-a trimis, dacă lucrurile decurg aşa cum a poruncit el să se desfăşoare. Cu accese de tiranie dar şi cu momente de sinceritate şi blândeţe, conferite de cifra 6 din data de naştere, Emil Boc va fi de cele mai multe ori izolat deşi urăşte singurătatea. Va avea prieteni puţini dar pe viaţă. Poate fi un dascăl excelent. Curiozitatea poate fi uneori o povară pe care o poartă cu mândrie. Ştie să se impună, ştie să dea sfaturi, se burzuluieşte când nu îl asculţi. Poate fi atras de artele frumoase. Se implică în orice proiect şi, mai ales, nu acceptă cuvântul „imposibil". De e nevoie ţine cerul pe umeri, vulturul îi papă din ficat, conduce guvernul, şi este fericit. Nu va spune „nu se poate" sau „am obosit". Manevrabil nu va fi niciodată. Ba chiar sunt convinsă că se numără printre puţinii care au curajul de a-i ţine piept preşedintelui Băsescu şi de a-i spune ce gândeşte, ce vrea să facă şi ce nu va face niciodată. Deşi nu se poate preface, cu toate că nu este un politician prin caracter, comportamentul îi va fi uşor maleabil. Suficient de greu de citit, chipul îi poate rămâne împietrit în aşa fel încât să nu realizezi ce se petrece în sufletul său şi asta pentru că cifra numelui complet este 5. Numele de familie, Boc, îl ajută să aibă comportamentul unui diplomat şi puterea de a îi asculta, suficient de implicat, pe cei de lângă el. Nu vă lăsaţi păcăliţi de gesturile sale de cordialitate. Nu va urma sfaturile primite. Va face tot ceea ce va considera el că trebuie îndeplinit. Boc nu are şefi. E greu de acceptat. Dar preşedintele Băsescu şi-a asumat riscul. Sunt sigură că mai marii acestei lumi au oameni care-i sfătuiesc să negocieze azi, să meragă la război mâine, să ia o pauză de o cafea într-o joi la amiază. După felul în care acţionează Traian Băsescu, după cum îşi alege colaboratorii sunt convinsă că şi la Cotroceni cineva poate îndrazni să îi explice preşedintelui când şi care sunt cei pe care vreodată s-ar putea baza.

23 decembrie 2009 pentru Emil Boc a înseamnat punctul de pornire. Data este importantă pentru tot ceea ce urmează a face în funcţia de prim- ministru. Pentru Emil Boc anul acesta a fost unul al ambiţiei, frământărilor, luptei. Luna decembrie cu vibraţie 2 a diplomaţiei şi recunoaşterii publice a valorii sale iar ziua de 23 una misterioasă. Vibraţia 7 este cea a lucrurilor inexplicabile, a singurătăţii, a introspecţiei. Pot spune că mandatul de prim- ministru nu va fi uşor. Totul se va desfăşura parcă mai încet şi mai greu. Vor fi frământări legate îndeosebi de bani. Vor apărea succese neaşteptate, miraculoase, surprinzătoare. Vor fi victorii atunci când se va aştepta mai puţin şi nimic din ceea ce preconizase nu se va întâmpla întocmai. Oricum de fiecare dată va fi salvat de o putere aproape divină. Va fi tentat mai mult ca altă dată să se retragă în singurătate pentru a îşi pune ordine în gânduri. Anul viitor va avea vibraţie 9 pentru Emil Boc. Deloc plăcut. Chiar greu. Într-o perioadă în care va juca efectiv cu cărţile pe masă, în care va pune degetul pe rană, recunoscând că aparţine mâinii sale, Emil Boc va renunţa la oameni, la prietenii. Va fi tentat să-şi smulgă inima pentru a nu mai simţi durerea. Va face tot ceea ce trebuie făcut. Va da deoparte tot ceea ce va considera că-l împiedică sau trage înapoi. Cu siguranţă va fi un an îngrozitor. Doar că lui îi plac provocările. Cel mai greu îi va fi în lunile mai, iulie şi septembrie cu atât mai mult cu cât provocarea perioadei pe care o străbate, până la 62 ani este 2. în această perioadă se va lupta cu o anumită lipsă de sensibilitate dacă o putem numi aşa. Va afi atât de ocupat de misia sa, atât de pătruns de griji, probleme sau proiecte încât nu va mai dori să audă nimic: nici vaiete, nici sfaturi. Toate acestea vor trece pe lângă el pur şi simplu. Aceasta este cea mai mare luptă a sa. Se va lupta cu sine aproape împotriva sa.

Tandemul cu Marko Bela

Relaţia primului ministru cu cea a vicepremierului Marko Bela nu va fi una caracteristică lunilor de miere. Marko Bela este un ambiţios, trăieşte pentru luptă şi când nu o are o provoacă. Este iute la mânie şi fără prea multă diplomaţie. Spune franc ce simte, îi place să se războiască şi atunci la ce s-ar preface?dar, există şansa unei colaborări întrucât atât primul- ministru cât şi Marco Bela sunt responsabili şi eficienţi, atenţi se pot implica şi îşi pot canaliza forţele pentru a duce cu bine la îndeplinire o misiune. Întrebarea este cine va conduce lupta cine va asculta şi cum pentru că sunt două pietre tari. Singura soluţie ar fi o altă forţă care să acţioneze cumva asupra lor şi să-i determine a lucra pentru îndeplinirea aceluiaşi ţel, împreună dar separaţi în acelaşi timp. Fiecare pe propriul palier. Întâlnirile pot fi furtunoase. Există în comportamentul celor doi o oarecare doză cu diplomaţie care, în momente de criză poate străbate şi pentru o scurtă perioadă să poată colabora. Ziua de 23 decembrie nu este însă cea mai norocoasă pentru Marko Bela, vibraţia e 9. Este mai bine să evităm a începe ceva într-o astfel de zi sau lună ori an. Proiectele demarate pot sfârşi prost sau chiar nu au finalitatea aşteptată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii