Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiu Director al PDL pe 14 aprilie Blaga şi prezintă moţiunea la Constanţa

ro

08 Apr, 2011 00:05 696 Marime text

Joia viitoare, democrat-liberalii constănţeni se vor reuni într-un Colegiu Director, începând cu ora 18.00.

 

Pe ordinea de zi a reuniunii se va afla completarea componenţei Comisiei Judeţene de Statut, Etică şi Litigii şi a Comisiei Judeţene de Revizie şi Control. Reamintim că în cadrul Consiliului de Coordonare Judeţean de luna trecută preşedinţii celor două comisii au fost desemnaţi Alexandru Maxim, respectiv Gelu Tulea.

La eveniment va fi prezent şi secretarul general al PDL, Vasile Blaga, care îşi va prezenta, cu prilejul acestei convocări, moţiunea - programul politic - cu care îşi propune să câştigea susţinerea delegaţilor ce vor participa la Convenţia Naţională a PDL ce va avea loc pe 14 mai la Bucureşti. De precizat că organizaţia judeţeană PDL Constanţa va fi reprezentată la alegerile PDL de la nivel naţional de 33 de delegaţi, dintre care 9 de drept.

Preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru nu a precizat pe cine dintre cei doi candidaţi, Vasile Blaga şi Emil Boc, va susţine organizaţia pe care o conduce, pe 14 mai, însă a declarat că şi Emil Boc ăşi va prezenta moţiunea constănţenilor. „Nu am stabilit pe cine vom susţine. Cu siguranţă că va veni la Constanţa şi domnul Emil Boc, iar dacă nu va veni în persoană cu siguranţă îşi va trimite o echipă de campanie care să-i prezinte proiectul. Urmează ca zilele următoare staff-ul său de campanie să ne comunice când va veni la Constanţa", a afirmat Gigi Chiru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii