Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constructiile ilegale de pe litoral, demolate pe banii proprietarilor

ro

27 Mar, 2010 21:47 1110 Marime text

mamaia.jpgElena Udrea cere sprijinul Guvernului pentru pregătirea sezonului estival

Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a declarat astăzi, că problema construcţiilor ilegale de pe litoral trenează. Udrea a solicitat sprijinul Guvernului, arătând că primarii sunt au probleme cu proprietarii acestor construcţii fiind „luaţi peste picior" de către aceştia.

„Sunt la Constanţa pentru că încercăm să pregătim deschiderea litoralului şi ne-am lovit de o problemă pe care am întâlnit-o aici, o ştim de anul trecut, dar cu siguranţă că ea este la nivelul întregii ţări şi anume problema construcţiilor care se ridică în mod abuziv. Este cu atât mai gravă în situaţia Constanţei, pentru că aceste construcţii se ridică pe litoral", a declarat Elena Udrea în cadrul videoconferinţei organizate de premierul Emil Boc cu prefecţii.

udrea.jpgElena Udrea a dat ca exemplu faptul că într-un şantier de pe litoral pentru care se emisese ordin de sistare, lucrările continuau nestingherite. Udrea a cerut astfel, sprijinul Executivului pentru a „impune respectarea legilor". „Solicităm sprijin din partea colegilor din Guvern direct, pentru ca la Constanţa, în zona litoralului, să putem impune respectarea legilor", a afirmat ministrul. Elena Udrea a dispus înfiinţarea unui comandament din care să facă parte reprezentanţi ai Poliţiei, Inspectoratului Teritorial de Muncă, ai Gardei de Mediu, alături de delegaţi ai ministerului, care să se ocupe de pregătirea litoralului pentru sezonul estival. Construcţiile ilegale vor fi desfiinţate pe cheltuiala proprietarilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii