Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Copiii trebuie să zâmbească!” şi-au spus membrii JCI Constanţa

ro

22 Dec, 2010 19:54 885 Marime text
Luna aceasta, membrii JCI Constanţa au organizat Atelierul Zânelor, un eveniment caritabil, prin care copiii norocoși au putut oferi cadouri copiilor din familii sărace. Cu ocazia acestui eveniment desfășurat în Tomis Mall Constanța, pe 12 decembrie 2010 au fost colectate cadouri pentru copiii din Spitalul Județean Constanța, secția Pediatrie și pentru școlarii din satul Ivrinezu.

Etapa a doua a acţiunii, distribuirea darurilor colectate de la cele 30 de echipe copil-părinte participante la ateliere de creaţie, s-a desfăşurat în Spitalul Judeţean Constanţa pe 15 decembrie. Atunci 21 de copii internaţi în spital, au zâmbit pentru câteva minute. Micuții au uitat de boală şi au intrat în lumea poveştilor, ţinând strâns în braţe jucăriile primite.

În dimineața zilei de 18 decembrie, în condiții meteo nefavorabile, membrii JCI Constanta, cu sprijinul celor de la Club4x4.ro, au mers în satul Ivrinezu. Micuții au pregătit o serbare de Crăciun și mare le-a fost bucuria când au primit hăinuțe, jucării, dulciuri și rechizite. Au împobobit bradul alături de membrii JCI Constanța și s-au jucat confecționând împreună felicitări și podoabe în atelierele de creație. Cei 18 copii au primit spiritul Crăciunului în sufletul lor cu bucurie și speranță pentru viitor.

JCI Constanța este o organizaţie non-profit de tineri lideri, antreprenori şi profesionişti cu vârste între 18 şi 40 de ani, membră JCI România și afiliată reţelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numără 200.000 de membri în peste 100 de ţări. Misiunea JCI este „de a oferi oportunităţi de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive". JCI funcţionează în România din anul 2002 în Bucureşti (grupul de inițiativă) și, începand cu 2003 în alte orașe din țară: Timişoara, Constanţa, Braşov, Iaşi, Cluj, Lugoj, Sibiu, Suceava, Târgu Mures și Oradea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii