Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:33 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dionisie Culeţu şi Daniel Learciu vor fi reevaluaţi. Mitrea şi Mincă rămân cu retragerea sprijinului politic

ro

08 Jul, 2011 22:37 1272 Marime text

Doi dintre directorii PDL care au fost evaluaţi în urmă cu două săptămâni şi care au primit avertisment înaintea retragerii sprijinului politic, Dionisie Culeţu - Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor şi Daniel Learciu - Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, vor fi reevaluaţi. Solicitarea a aparţinut lui Culeţu.

Cei doi împreună cu cei cinci care erau anunţaţi că le va fi evaluată activitatea în urmă cu două săptămâni vor fi anunţaţi la şedinţa viitoare despre evaluare, urmând ca la cealată reuniune să îşi prezinte un raport de activitate. Pe baza acestuia colegii o să-şi facă o părere, dacă le dă ok-ul pentru cotinuare activităţii în fruntea instituţiilor decocentrate sau le retrage sprijinul politic.

În ceea ce priveşte criteriile pe baza cărora s-a făcut şi se va face evaluarea, de la BPN au venit o serie de alte criterii care coincid în mare măsură cu cele pe care BPJ-ul le-a folosit la evaluarea primilor doi directori, Romulus Mincă - AJOFM şi Marian Mitrea - ABADL. În cazul acestora, Gigi Chiru a precizat că evaluările rămân valabile, sprijinul politic este în continuare retras.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii