Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:24 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începem săptămâna cu temperaturi de primăvară Vezi prognoza pe trei zile

ro

06 Feb, 2011 13:10 1030 Marime text

Vremea continuă să se încălzească şi azi. Cerul nu prea adună nori decât prin nordul ţării şi la munte, unde însă doar pe ici pe colo se mai anunţă precipitaţii. Deja nu mai vorbim doar de ninsori, ci şi de lapoviţe şi chiar ploi.

Duminică vremea nu se dezice de soare şi temperaturi în creştere. Vorbim de maxime ce pornesc de la 2-3 grade, cu plus, în depresiunile transilvănene, dar mercurul ar putea atinge şi 13, dacă nu chiar 14 grade în Turnu Severin şi Bacău.

Mai mult prin Subcarpaţii Sudici ai Moldovei meteorologii anunţă şi valori de 15 grade Celsius care nu fac, aşadar, decât să suţină ideea că iarna a depus armele. Norii vor fi puţini, mai mult prin nordul ţării, dar numai răzleţ se anunţă precipitaţii mixte. Ceaţa aproape că nu se arată şi chiar şi prin lunci şi depresiuni unde s-ar putea să îşi facă apariţia, nu insistă peste zi.

Bucureştenii au şi ei mâine parte de vreme frumoasă, cu soare şi fără alte fenomene meteo. Maxima urcă şi ea la nu mai puţin de 8 grade.

Ziua de marţi nu bifează nici măcar unul din cele trei ceasuri rele, cel puţin din punct de vedere meteorologic. E cald, ceaţa matinală din centrul ţării nu rămâne peste zi, iar maximele ating valori de la 4 la 14-15 grade Celsius. Vor fi, aşadar, maxime între 4 şi 8 grade în nord-vestul şi centru ţării, dar în rest, temperaturile trec de 10 grade.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii