Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea, contrazis de un reprezentant PSD din Spania

ro

09 Dec, 2009 20:51 1372 Marime text

Cristinel Iordache reprezentantul PSD la alegerile prezidentiale in Spania a fost prezent pe sase decembrie in sectia de votare din localitatea Burgos unde liderul PSD Liviu Dragnea a semnalat ca s-ar fi fraudat. "In primul rand nu inteleg declaratiile din tara de la televizor. Ce pot sa va spun este ca . Eu sunt reprezentantul PSD si as avea toate motivele sa spun ca au fost fraude dar daca nu au fost nu am cum sa spun asta. Nu a venit nimeni cu furgoneta, nu a votat nimeni de mai multe ori. Cel putin eu asta am vazut si asta stiu", a declarat Cristinel Iordache.

Liviu Dragnea a prezentat cateva exemple de fraude din Spania. "In Spania, reprezentantul nostru sesizand si el cum se fura si cate fraude se fac a cerut presedintilor sectiilor de vot de acolo sa elibereze copii dupa listele speciale. In cateva sectii Alicante Casteleon, Valencia, Hetafe si Burgos functionari din ministerul de externe au refuzat sa dea aceste liste la solicitarea colegului nostru care a spus ca este o obligatie legala. El a primit un raspuns naucitor: Ei si ce o sa imi faci? Ce o sa imi faceti voi? Asta a fost raspunsul celor de la ministerul de Externe" a declarat liderul PSD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • florin 09 Dec, 2009 23:27 Daca vrei ca parerea ta sa conteze ! Vrei sa faci ceva constructiv? Vrei sa ai o afacere de succes? Vrei sa devii membru in congress sau chiar presedinte? Vrei sa iti ajuti tara in razboiul cu Ungaria? Toate acestea le poti face in eRepublik, un joc facut de romani, in care Romania acum cateva luni se intindea de la Budapesta pana la Hong-Kong. Ajutati-ne sa redevenim o superputere mondiala! Intrati in joc acum! http://www.erepublik.com/en/referrer/almeu