Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:46 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucrările la Autostradă lasă Cumpăna fără apă

ro

09 Jun, 2011 23:20 851 Marime text

Din cauza constructorului Astaldi Spa care realizează lucrările de construcţii la autostradă în zona localităţii Cumpăna, zeci de mii de abonaţi au rămas fără apă. În urma unei sesizări primite în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 17,30, reprezentanţii S.C. RAJA S.A. s-au deplasat pe Şoseaua Constanţei, aproape de intrarea în localitatea Cumpăna, în zona Movila. La faţa locului s-a constatat că reprezentanţii Astaldi Spa care efectuau nişte lucrări de ridicare a unui picior de pod au spart conducta principală de alimentare cu apă a localităţii.

Societatea constructoare Astaldi Spa avea obligaţia conform legii să obţină asistenţă tehnică din partea RAJA Constanţa pe perioada desfăşurării lucrărilor, tocmai pentru evitarea unor astfel de situaţii grave, cu repercusiuni asupra a zeci de mii de abonaţi. În aceste condiţii, societatea Astaldi Spa va trebui să suporte pierderile înregistrate, dar şi costurile lucrărilor de reparaţii necesare. În aceste condiţii, la faţa locului s-a întocmit un proces verbal de constatare, iar la nivelul RAJA Constanţa s-a format o comisie ce va stabili exact prejudiciul creat.

Într-un timp foarte scurt, la locul avariei s-au deplasat mai multe echipe de intervenţie S.C. RAJA S.A. Constanţa. Pentru remedierea situaţiei, RAJA Constanţa a întrerupt furnizarea apei potabile către localitatea Cumpăna astăzi, în intervalul 18,00 - 24,00.

RAJA îşi cere scuze faţă de abonaţii din Cumpăna, care trebuie să înţeleagă faptul că societatea nu este vinovată pentru această situaţie, iar echipele vor munci non-stop pentru ca furnizarea apei potabile să fie reluată în timpul cel mai scurt.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii