Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meteorologii anunţă ploi şi vreme rece Vezi prognoza pe trei zile

ro

26 Mar, 2011 12:02 864 Marime text

Vremea intră într-un proces de schimbare sâmbătă începând din nordul ţării. În sud şi sud-est încă va fi cald şi frumos, dar în celelalte regiuni temperatura scade, înnorările se accentuează treptat şi încep ploile. Spre seară în nordul Moldovei şi al Carpaţilor Orientali pot fi chiar lapoviţe sau ninsori.Duminică vremea se răceşte în toată ţara, dar în est se poate vorbi de o răcire accentuată. Maximele sunt în jur de 5 grade la Iaşi şi în Bacău, şi de numai 2 grade în Suceava.

În nordul şi centrul Moldovei meteorologii anunţă chiar lapoviţă şi ninsoare. Cel mai cald va fi în Oltenia, regiune aflată oarecum la adăpost de invazia de aer rece. Vor fi 18 grade la Drobeta şi Craiova. Norii acoperă aproape toată ţara, iar în centrul şi sudul ţării plouă.

Plouă şi în Bucureşti duminică, iar maxima scade cu 10 grade faţă de astăzi: doar 12 grade vor măsura termometrele la amiază.

Luni precipitaţiile se răresc. Mai ramân pe ici pe colo câteva ploi în nord, iar la munte încă mai sunt precipitaţii mixte. Norii persistă, soarele se va arăta doar pentru intervale scurte de timp. Maximele trec de 10 grade şi în estul ţării. Cele mai mari valori vor fi în Banat, 18 grade la Timişoara.

Luni mai creşte temperatura şi în Capitală. 15 grade vor fi la amiază, nu plouă, dar cerul este mai mult noros.

Sursa:realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii