Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pescar inecat la Ovidiu

ro

20 Mar, 2010 19:26 1291 Marime text

Descoperire macabră la Ovidiu. Doi pescari au găsit în apă, plutind pe sub pod, trupul aproape intrat în putrefacţie al unui coleg de-al lor. Îngroziţi, oamenii au sunat la 112. Descoperirea a fost făcută în jurul orei 12.00, iar la faţa locului au fost chemate echipajele de intervenţie al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, dar şi ofiţerii din cadrul Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Constanţa.

După aproape două ore de la semnalarea cadavrului, scafandrii ISU Dobrogea au reuşit să recupereze trupul neînsufleţit al lui Romică Dumitru, de 44 de ani, din Ovidiu. Din primele cercetări, se pare că bărbatul a căzut accidental în apă, în urmă cu aproximativ două zile, în timp ce se afla la pescuit. Poliţiştii de la Transporturi au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a decedat victima.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • navodareanca 20 Mar, 2010 19:25 mai ziaristilor va place sa mintiti lumea si sa scrieti niste neadevarurui .......... romica dumitru este un prieten de fam. si nu e disparut de 2 zile ci de pe 14 februarie pt ca in 2 zile cum scrieti voi nu putea sa ajunga intr-o stare de putrefactie asa de avansata ......... si inca ceva NU ERA PESCAR mincinosilor