Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:01 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 10.000 de români au luat cu asalt un anunţ de angajare

ro

02 Jun, 2011 13:31 688 Marime text

Anunţul de angajare care a strâns cele mai multe CV-uri în luna mai 2011 caută şefi de magazin sau adjuncţi şef de magazin în cadrul reţelei Profi.

Un număr de 10.400 de români şi-au trimis CV-ul către Profi prin site-ul de recrutare eJobs.ro, acesta fiind cel mai accesat anunţ postat luna trecută. Lanţul de magazine de tip discount face recrutări în mai multe oraşe din ţară, aflându-se în plin proces de extindere.

Pentru a ajunge şefi de magazin sau adjuncţi la Profi, candidaţii ttrebuie să aibă experienţă în domeniul comerţului alimentar, foarte bune abilităţi de coordonare şi control de echipe, capacitate de organizare şi prioritizare, orientare către client, abilităţi de comunicare şi relaţionare, precum şi o atitudine pozitivă.

Responsabilităţile postului şi oferta de beneficii pot fi văzute aici.

Pe locul doi în topul celor mai atractive joburi din luna mai se situează postul de Coordonator vânzări directe la Romtelecom, cu 4.700 de CV-uri trimise pe eJobs.

Alte joburi pe care se bat românii sunt cele de Lucrători comerciali la Metro Cash & Carry (3.300 CV-uri) sau Operatori calculator şi call center la Natural Aqua Group (3.100 CV-uri).

"În luna mai, ca şi în celelalte 4 luni din 2011, candidaţii sunt în continuare interesaţi de poziţiile deschise în departamente precum Vânzări/Comerţ, Achiziţii/Logistică, Customer/Client Service şi Marketing", spune Laura Chilom, HR Consultant la eJobs.

Cerinţele principale ale acestor tipuri de joburi sunt, potrivit reprezentantului eJobs, experienţa în domeniul vânzărilor şi comerţului, abilităţi de coordonare, capacitatea de organizare, orientarea către cerinţele pieţei şi ale clientului şi deţinerea unui permis de conducere cat. B.

Sursa: http://www.realitatea.net

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii