Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reîncepe „circul" la PDL Florian Constantin - „Mâine, cel târziu luni, contest rezultatul alegerilor"

ro

05 Nov, 2011 20:29 2082 Marime text

img_6130.jpgPerdantul Florian Constantin spune că va contesta alegerile pentru şefia organizaţiei municipale a PDL din cauza lipsei de cvorum.

„Mâine vreau să contest rezultatul alegerilor în conformitate cu art. 67 lit. A după ce voi intra în posesia unei copii a procesului verbal de validare a rezultatelor. Validarea este nestatutară în condiţiile în care niciunul dintre candidaţi nu a întrunit jumătate plus unu din voturi", a spus Constantin. Acesta a adăugat că cele 62 de voturi nule provin de la delegaţii din Colegiul 9, al senatorului Mircea Banias.

Florian Constantin susţine că, din 197 de delegaţi câţi avea colegiul respectiv, aseară s-a hotărât ca numai 138 să participe la CCL, iar astăzi s-au prezentat numai 80, din care 62 şi-au anulat buletinele. „Banias şi-a jucat cartea faţă de Bucureşti pentru că s-au făcut presiuni asupra lui. S-a dorit ca Stavrositu să fie unic candidat", a spus candidatul perdant. Mâine, cel târziu luni, Florian Constantin va depune contestaţia, pentru care are la dispoziţie 48 de ore. Reclamaţia va ajunge mai întâi pe la Comisia de Validare, apoi la cea de Etică şi Liticii de la Constanţa pentru a ajunge, într-un final, dacă situaţia o va impune, la Bucureşti.

Constantin spune că s-au făcut presiuni, dar personal nimeni nu i-a spus de la Bucureşti să nu candideze, însă i s-au transmis mesaje.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii