Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare la Siliştea Echipa de fotbal, Steaua Speranţei, a promovat în liga a IV-a

ro

21 Jun, 2011 11:27 2080 Marime text

dsc_8038.jpgJoacă fotbal doar din plăcere, fără nicio pretenţie financiară, au condiţii pe care multe echipe din România ar fi invidioase, iar la fiecare meci disputat acasă nu lipsesc de pe teren mingiile de Champions League! Nu este vorba de vreo echipă din ligile superioare de fotbal, ci de formaţia din localitatea Siliştea din Constanţa. Cu un parcurs aproape perfect, Steaua Speranţei Siliştea, s-a clasat pe primul loc la sfârşitul sezonului şi a reuşit să promoveze în liga a patra!

21 de victorii, 2 egaluri şi doar 3 înfrângeri, este parcursul aproape perfect pe care Steaua Speranţei Siliştea l-a reuşit în acest sezon. Echipa a jucat ultimul meci acasă, împotriva ocupantei locului 9 din clasamentul seriei Nord, Pescăruşul Gîrliciu. Pentru a fi siguri de prima poziţie, care era ameninţată de formaţia din localitatea Mihai Viteazu, Siliştea avea nevoie de victorie. Gazdele nu au avut niciun moment emoţii pentru rezultat, controlând partida încă de la startul jocului. Steaua Speranţei Siliştea a terminat meciul cu un veritabil scor de tenis: rezultat final 7-1, iar acum fotbaliştii conduşi de antrenorul Izmir Abdulgani şi managerul Bogdan Ionuţ Chiriţă se pregătesc să dea piept în sezonul viitor cu formaţii mult mai bune.

dsc_8685.jpgDupă meci, s-a declanşat fiesta la Siliştea! Echipa, împreună cu suporterii au sărbătorit până târziu, iar la petrecere nu au lipsit şampania, tortul şi focul de artificii!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii