Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Slujba de înmormântare pentru Cătălin Ispas s-a încheiat

ro

15 Dec, 2010 15:08 1583 Marime text

În urmă cu puţin timp, la Catedrala Sf.Apostoli Petru şi Pavel a avut loc slujba de înmormântare a scafandrului Cătălin Ispas. În aceste momente, sicriul cu trupul neînsufleţit este scos din catedrală. Cătălin Ispas va fi înmormântat la cimitirul din Eforie Nord.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dana 20 Dec, 2010 20:50 catalin ispas era verisorul mamei mele si sora lui a dormit la noi acasa si cand auzea mama lui de catalin incepea sa planga avea doar 27 de ani si avea multe de facut toti am plans chiar si azi de moartea sa lam cunoscut credea in dumnezeu,credea ca el va fi cel mai bun dar nu sa gandit ca se va intampla asa ceva si sora sa la visat si ii spunea catalin ei ca era suparat pe stia lui.
  • culetzu 15 Dec, 2010 11:33 Isu rusine.Autoritatzile rusine;a trebuit sa vina turci sa`i caute si sa`l scoata k autoritatzile dorm sunt incapabile. Daca nu veneau ce faceatzi domnilor?? asteptatzi sa vina vara??? sau poate ii dadeatzi disparutzi, dezertorii si etc.? Isu va batzetzi joc de angajatzi vostri,nu suntetzi capabili sa ajutatzi familiile la necaz, sa facetzi presiuni asupra autoritatzilor pt angajatzi vostri care isi risca viatza pe 13 mil. Oprea demisia baiatule lasa locul de inspector sef k esti un analfabet,un incopetent pt aceasta functzie( dimineatza cand te uitzi in oglinda te miri si tu cum de ai ajuns in aceasta functzie;nici in cele mai frumoase visurii ale tale nu te vefeai tu inspector sef, un analfabet care nu este capabil sa dea un interviu) Onoruri militare ,fanfara, caschetarii totul de fatzada. Daca va durea va implicatzi in scoaterea lor mai Bulangiilor,ofiterasii facuti la apelul bocancilor. Rusine Isu. Dumnezeu sa`l odihneasca in pace.Condoleatze familiei!