Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trenuri spre litoral întârziate, după ce a fost furată linia de contact dintre două staţii

ro

04 Jun, 2011 17:57 813 Marime text

Mai multe trenuri care merg spre litoral au întârziere, după ce persoane necunoscute au furat, sâmbătă dimineaţă, linia de contact între staţiile Brăneşti şi Fundulea.

CFR Călători informează, printr-un comunicat de presă, că, până la remedierea în totalitate a defecţiunii şi repunerea liniei de contact sub tensiune, traficul feroviar se realizează cu tracţiune diesel pe un singur fir, între staţiile Brăneşti - Fundulea.

Primul tren care şi-a reluat circulaţia a fost R 681 Bucureşti Nord - Constanţa, la ora 10.26, după care au pornit, pe rând, cu tracţiune diesel, şicelelaltetrenuri care au fost oprite în staţiile adiacente:Personalul 8031, care circulă pe relaţia Bucureşti Obor - Feteşti,Personalul 8022, care circulă pe relaţia Călăraşi Sud - Bucureşti Obor,Personalul 8034, care ciurculă pe relaţia Feteşti - Bucureşti Obor şi Rapidul682, care circulă pe relaţia Constanţa - Bucureşti Nord.

Echipele speciale de intervenţie desfăşoară în continuare operaţiuni de remediere a defecţiunii la linia de contact, astfel încât în scurt timp trenurile să poată circula în zona respectivă în condiţii normale, se mai arată în comunicatul CFR Călători.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii