Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lidl inaugurează astăzi noul magazin din Mangalia (galerie foto)

ro

13 Feb, 2013 22:47 4245 Marime text
lidl.jpgLidl va inaugura astăzi de la ora 8.00 un nou magazin la Mangalia.

Ieri, înainte de marea deschidere, reprezentanţii Lidl au ţinut să facă o serie de precizări cu privire la ceea ce presa a catalogat premieră în retailul din România şi anume, inaugurarea unui nou magazin Lidl în vecinătatea celui deja existent. „Ne mutăm cu un motiv, nu pentru că dorim ca logoul nostru să se vadă pe o stradă de două ori. Ne mutăm într-un spaţiu cu aproximativ 20% mai mare ca şi suprafaţă de vânzare şi construcţie în sine. Avem şapte case de marcat, cinci culoare şi 1.286 de metri pătraţi suprafaţă de vânzare. Decizia de schimbare a locaţiei magazinului vine ca urmare a dorinţei de a oferi clienţilor Lidl un magazin standard care să includă mai mult spaţiu pentru produsele alimentare şi nealimentare, conceptul de panificaţie şi patiserie sub brandul «Proaspăt scos din cuptor», dar şi un număr mai mare de locuri de parcare", a precizat Georgiana Tugearu, PR Manager. Reprezentantul Lidl a menţionat că vechiul magazin va fi valorificat, urmând a fi găsită cea mai bună variantă pentru spaţiul respectiv.

La inaugurarea pentru presă au fost prezenţi şi reprezentanţi ai autorităţii locale. Invitat special a fost însă bucătarul Antonio Passarelli care a vorbit despre produsele Lidl preferate, oferind şi câteva sugestii de preparate precum măsline cu migdale şi anşoa, dobos de brânzeturi şi şuncă presată, ciuperci umplute cu şuncă presată şi caşcaval.

Antonia Passarelli a apreciat gama de vinuri din Franţa şi Italia comercializate de Lidl, precizând că preferatul său este vinul Montepulciano d'Abruzzo care pe lângă calitate are şi un preţ excepţional (10 lei).

Oferte numeroase

Noul magazin din Mangalia debutează astăzi cu Săptămâna XXL. Ofertele vor fi numeroase: legume şi fructe reduse cu 30%, chec, diverse sortimente, 600 de grame, 4,99 lei de la 8,49 lei, lasagna bolognese, un kilogram, de la 16,99 lei la 9,99 lei, piept pui dezosat, 650 de grame, 9,99 lei de la 14,59 lei. Se vor regăsi ca de fiecare dată şi ofertele speciale de inaugurare: aparat masaj de la 99,99 lei la 49,99 lei, pernă electrică încălzire umăr-gât de la 79,99 lei la 39,99 lei şi friteuză de la 99,99 lei la 69,99 lei. Pentru că inaugurarea are loc în Ziua Îndrăgostiţilor, Lidl propune: trandafir roşu premium, 70 centimetri la 5,99 lei firul, vin spumant demi-sec de la 9,99 lei la 7,99 lei, praline fructe de mare de la 10,99 lei la 7,99 lei, set cadou Madame Glamour - 19,99 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii