Rezultatele licitaţiei din 27 iulie de la ABADL Stop SRL, Legal Recovery Solutions SRL, Opus Dei SRL, desemnaţi câştigători! (documente)
Rezultatele licitaţiei din 27 iulie de la ABADL: Stop SRL, Legal Recovery Solutions SRL, Opus Dei SRL, desemnaţi
01 Aug, 2016 00:00
ZIUA de Constanta
3695
Marime text
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral (ABADL) continuă să închirieze agenţilor economici sectoarele de plajă libere. În acest sens, ABADL a organizat, în plin sezon estival, pe data de 27 iulie, licitaţie publică pentru atribuirea contractelor de închiriere a plajelor libere de pe litoralul românesc. Ofertele depuse au fost deschise în perioada 28 iulie - 29 iulie. Acum, ABADL a făcut publice şi rezultatele licitaţiei din 27 iulie.
Pentru sectorul Năvodari II, subsector 1, au licitat Legal Recovery Solutions SRL, Bob Trading SRL şi Amoa Beach SRL. Câştigătoare a fost desemnată societatea Legal Recovery Solutions SRL, care a obţinut 57,76 de puncte.
Pentru sectorul Năvodari II, subsector 2, au depus oferte Opus Dei SRL şi Amoa Beach SRL, câştigător fiind desemnat ofertantul Opus Dei SRL, care a reuşit să obţină 20 de puncte.
Patru societăţi au depus oferte pentru sectorul Năvodari II, subsector 5: Legal Recovery Solutions SRL, Bob Trading SRL, Amoa Beach SRL şi Sun Turism Marea Neagră SRL. Câştigătoare a fost desemnată firma Legal Recovery Solutions SRL, cu 55,35 de puncte.
Stor SRL şi Amoa Beach SRL au licitat pentru sectorul Năvodari II, subsector 8, câştigătoare fiind declarată Stop SRL, cu 66 de puncte.
Alte patru societăţi au depus oferte pentru sectorul Năvodari II, subsector 9: Asocierea Stop SRL şi I.I. Zelca Ani Ionela, Bon Trading SRL, Amoa Beach SRL şi Abcom - Eco SRL. Câştigătoare, cu 52 de puncte, a fost desemnată Asocierea Stop SRL şi I.I. Zelca Ani Ionela.
Despre câştigătorii licitaţiei
Legal Recovery Solutions SRL a fost înfiinţată în anul 2015 şi are sediul social în municipiul Bucureşti, Sectorul 3, strada Turturelelor. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Firma este deţinută de Mitraşca George Firicel, născută pe 30.09.1964, în Carei, Satu Mare, şi Carmen Lupăescu, născută pe 20.01.1972, în comuna Bilbor, Harghita. Fiecare asociat deţine 50% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară „activităţi ale agenţiilor de colectare şi a birourilor (oficiilor) de raportare a creditului este“, este Mitraşca George Firicel.Înfiinţată în 2007, Opus Dei SRL are sediul social în municipiul Constanţa, aleea Nalbei. Capitalul social subscris, de 200 de lei, este deţinut de Cornel Lazăr, născut pe 4.09.1979, în Constanţa. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“.
Stop SRL este controlată de Silvia Zelca, născută pe 1.01.1959, în comuna Cogealac, cu 10% din capitalul social, şi Costică Zelca, născut pe 20.12.1963, în Slobozia, Ialomiţa, cu 90% din capitalul social. Firma a fost înfiinţată în anul 1993 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Capitalul social subscris, de 596.000 de lei, integral vărsat, este compus din 5.960 de părţi sociale. Administratorul societăţii, care se ocupă de „comerţul cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate“, este Costică Zelca.
Omul de afaceri Costică Zelca a fost condamnat, vineri, într-unul dintre dosarele lui Nicuşor Constantinescu, fostul şef al CJC, la cinci ani de închisoare. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României. Firma omului de afaceri, SC Stop SRL, a fost condamnată la pedeapsa de 250 de zile amendă în cuantum de 2.000 de lei per zi-amendă şi la pedeapsa de 150 de zile amendă în cuantum de 2.000 de lei per zi-amendă. Mai mult, firmei i-a fost aplicată pedeapsa cea mai grea, de 250 de zile amendă, pe care o sporeşte cu o treime din pedeapsa concurentă, respectiv 50 de zile amendă, în final SC Stop SRL urmând a executa pedeapsa de 300 de zile amendă penală în cuantum de 2.000 de lei per zi-amendă, aşadar, 600.000 de lei amendă penală.
Mai departe, firmei i-a fost aplicată „pedeapsa complementară a publicării hotărârii de condamnare, prin intermediul postului de televiziune local TV Neptun şi prin intermediul unui post naţional de televiziune, în număr de câte cinci apariţii în cazul fiecăruia din cele două posturi, cu o frecvenţă de cel mult o apariţie pe săptămână, publicarea constând în citirea şi afişarea, simultan, pe o durată de minimum cinci minute, a extrasului din hotărârea de condamnare privitor la inculpată, conţinând descrierea faptelor pentru care s-a dispus condamnarea, astfel cum au fost reţinute în considerentele hotărârii de condamnare, încadrarea juridică şi pedepsele aplicate“, potrivit minutei. Menţionăm că în această cauză, Nicuşor Constantinescu, fostul şef al CJC, a fost condamnat la 15 de închisoare.
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza rezultatele licitaţiei din 27 iulie, publicate de ABADL.
Citeşte şi
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii