Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
20:20 26 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine s-a ocupat de serviciile de auditare pentru proiectul reabilitării şoselelor din Medgidia (documente)

ro

19 Oct, 2016 00:00 4241 Marime text
În urmă cu şase ani, administraţia locală din Medgidia, condusă pe atunci de Marian Iordache, plănuia să reabiliteze majoritatea străzilor din municipiu. În acest sens, la data de 5 martie 2010, Primăria Medgidia desfăşura prima şedinţă de deschidere a ofertelor în vederea atribuirii contractului de achiziţie publică având ca obiect servicii de auditare pentru proiectul „Reabilitare tramă stradală în municipiul Medgidia, judeţul Constanţa”, proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2007-2013, Axa Prioritară 2 - „Îmbunătăţirea infrastructurii regionale şi locale de transport”, Domeniul major de intervenţie 2.1. - „Reabilitarea şi modernizarea reţelei de drumuri judeţene şi străzi urbane - inclusiv construcţia / reabilitarea şoselelor de centură”.
Anunţul de participare a fost publicat în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP) la data de 17 februarie 2010, cu numărul 94457.
 
Comisia de evaluare, numită prin Dispoziţia nr. 1483 din data de 22 februarie 2010, a fost compusă din: Dumitru Mirică, administrator public - preşedinte, Luminiţa Ivan, director economic, Cristina Custura, consilier Birou Proiecte Europene, Mariana Chiriac, referent superior al Departamentului Contabilitate, Nesrin Geafar, consilier Birou Juridic şi Contencios Administrativ - membri. De asemenea, pe lângă comisia de evaluare au fost cooptaţi consilierii Doiniţa Dragomir şi Lucia Moldoveanu în calitate de observatori, desemnaţi prin Decizia de verificare nr. 236403 din data de 19 februarie 2010. De menţionat că, în cadrul şedinţei de deschidere a ofertelor, s-a dispus înlocuirea lui Nesrin Geafar cu Roxana Dinu, membru de rezervă.
 
Societăţile care au depus oferte au fost: Socecc SRL, cu o ofertă financiară în valoare de 149.750 de lei, Rom Contexepert SRL, cu o ofertă financiară de 144.300 de lei, B.G. Conta SRL, în asociere cu Arexim Audit SRL, cu o propunere financiară în valoare de 300.000 de lei, KPMG Audit SRL, cu o ofertă de 440.000 de lei, şi Baker Tilly Klitou and Parteners SRL, cu o ofertă în valoare de 234.907 lei. Toţi operatorii economici au precizat că valabilitatea ofertelor lor este de 120 de zile.
 
Citeşte şi
 
Tehnologica Radion SRL nu se „leapădă” de banul public. Primăria Medgidia, contract cu firma regelui asfaltului
 
Pe parcursul şedinţelor de evaluare a ofertelor, comisia a solicitat mai multe clarificări privind documentaţia depusă de societăţile interesate să câştige contractul. Astfel, comisia a cerut mai multe documente de la Asocierea B.G. Conta SRL - Arexim Audit SRL, KPMG Audit SRL şi Baker Tilly Klitou and Parteners SRL.
În urma răspunsurilor la clarificările cerute şi pe baza reevaluării ofertelor, comisia a respins oferta depusă de Baker Tilly Klitou and Parteners SRL, declarând oferta depusă de această societate ca fiind „inacceptabilă”, deoarece nu a depus documentele de calificare impuse prin Fişa de date, conform cerinţelor prevăzute în Caietul de sarcini.
 
Privind din aceeaşi perspectivă, în „joc” au mai rămas doar patru societăţi, care au fost evaluate de către comisie. În urma punctajului acordat, ierarhia a fost următoarea: Romcontexpert SRL s-a clasat pe primul loc, Socecc SRL s-a aflat pe locul doi, Asocierea dintre B.G. Consta SRL şi Arexim Audit SRL s-a clasat pe locul al treilea, în timp ce ultimul loc a fost ocupat de către KPMG Audit SRL.

În cele din urmă, conform clasamentului, comisia a declarat oferta depusă de Romcontexpert SRL, ofertă în valoare de 144.300 de lei, fără TVA, ca fiind câştigătoare, conform raportului procedurii încheiat la data de 12 mai 2010.
 
Citeşte şi
 
Tehnologica Radion SRL n-a lăsat nimic din preţ! Cum a pus mâna marele asfaltator Berna pe o parte din bugetul Medgidiei (documente)

Despre Romcontexpert SRL 

Societatea Romcontexpert SRL are sediul social în Sectorul 2 din Bucureşti, pe strada Pop de Băseşti, şi a fost înfiinţată în luna martie a anului 1995. Societatea se ocupă de activităţi de contabilitate şi audit financiar, dar oferă şi consultanţă în domeniul fiscal. Din structura asociaţilor societăţii fac parte: Paraschiva Bigu, născută în luna august a anului 1945, în Cernavodă, judeţul Constanţa, cu o cotă de participare în societate de 30%, Sorela Adriana Hârlea, născută în luna noiembrie a anului 1972, în capitală, cu o cotă de participare în firmă de 40%, şi Nicolae Ionuţ Hârlea, născut în luna noiembrie a anului 1974, în Piatra Neamţ, judeţul Neamţ, cu o cotă de participare în societate de 30%. De menţionat că Sorela Adriana Hârlea deţine şi calitatea de administrator al societăţii, aflându-se în această funcţie încă din anul 2010, potrivit datelor de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), accesat la 12 octombrie 2016.
 
În anul 2015, Romcontexpert SRL a avut o cifră de afaceri de 1.204.565 de lei şi opt angajaţi. În acelaşi an, firma a avut datorii totale de 196.193 de lei, cheltuieli totale în valoare de 530.120 de lei şi venituri în valoare totală de 1.204.776 de lei, conform vrăjitorul.eu.
În data de 25 martie 2013, printr-o hotărâre a asociaţilor, societatea şi-a schimbat sediul social din Sectorul 3, de pe bulevardul Carol, unde funcţiona până atunci, pe strada Pop de Băseşti, în Sectorul 2, conform datelor din Monitorul Oficial.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii