Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
14:39 27 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O singură firmă a alergat după contractul privind dezvoltarea capacităţii feroviare din Portul Constanţa (documente)

ro

06 Jul, 2015 00:00 6370 Marime text
În toamna lui 2009, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) atribuia un contract privind „Dezvoltarea capacităţii feroviare în Sectorul Fluvio-Maritim al Portului Constanţa“. Potrivit procesului-verbal de negociere a ofertei preliminare depuse de SC I.S.P.C.F. Bucureşti pentru procedura de „Negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare“, au existat două etape de negociere. „În urma analizării ofertei tehnice, a ofertei financiare şi a documentelor solicitate prin documentaţia de atribuire, operatorul economic îşi asumă obligaţia ca la următoarea rundă de negocieri să prezinte ultimele îmbunătăţiri ale ofertei financiare şi tehnice, astfel încât, potrivit prevederilor documentaţiei de atribuire, oferta pe care o va prezenta şi la care se adaugă prevederile Procesului-verbal de negociere - runda a II-a - să fie declarată de ofertant că nu mai poate fi îmbunătăţită“, se menţionează în procesul-verbal.
 
Din comisia de evaluare a ofertei au făcut parte Emil Sorin Banias - preşedinte, Alexandru Gugu, Laurenţiu Rădulescu, Nicoleta Dogaru, Nicoleta Andronache, Luciana Mocanu, Marius Voineagu, Mihaela Staetu şi Iolanda Teodoru - membri.

În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza declaraţiile de avere ale membrilor comisiei de evaluare, aşa cum au fost acestea disponibile pe site-ul CN APMC, în măsura în care aceştia au fost obligaţi să le depună.

Ce spune Registrul Comerţului

Conform raportului procedurii, a existat un singur ofertant, anume SC I.S.P.C.F. Bucureşti, firmă căreia CN APMC i-a atribuit contractul, pentru suma de 97.143 de lei, fără TVA, cu o durată de 30 de zile.
Potrivit datelor disponibile pe 5 iulie la Registrul Comerţului, SC I.S.P.C.F. SA Bucureşti a fost înfiinţată pe 9 decembrie 1992 şi se ocupă cu activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legată de acestea. Acţionar persoană juridică în firmă este Societatea de Investiţii Financiare Muntenia SA (SIF Muntenia). Acţionari persoane fizice sunt Ştefan Bucioaca, Petre Curcăneanu, Profirie Dima, Cristina Viviana Rădulescu, Cezar Eugeniu Ivana, Titel Răzvan Cojocariu şi Daniela Cojocariu. Administratorii firmei sunt Mioara Maria Apostol, Georgel Anazariei, Eugeniu Cezar Ivana. Director general al SC I.S.P.C.F. SA Bucureşti este Georgel Anazariei, iar director economic, Nicoleta Alice Dragomirescu.

În ceea ce îl priveşte pe Petre Curcăneanu, numele său mai apare, conform Registrului Comerţului, în SC Exprover SRL, firmă aflată în lichidare, precum şi în Sigrocat Project, de asemenea în lichidare.
Pe lângă SC I.S.P.C.F. SA Bucureşti, Profirie Dima mai apare ca acţionar în Constar SRL (radiată), în New Trafico SRL (radiată), în Somaicf SRL (dizolvată) şi în Tavimpex Trafico SRL.
În ceea ce îl priveşte pe Eugen Cezar Ivana, numele său mai apare ca acţionar şi în Ice Dataexpert SRL, firmă pe care o şi administrează. Totodată, Eugen Cezar Ivana administrează, conform datelor disponibile la Registrul Comerţului pe 5 iulie 2015, şi Icim Arad SA, firmă aflată în reorganizare judiciară.

Potrivit Registrului Comerţului, Titel Răzvan Cojocariu apare ca acţionar şi în Hipocrat SRL, şi în U 2 Serv Com SRL.
Mioara Maria Apostol, administrator al I.S.P.C.F. SA Bucureşti, mai apare ca administrator al ICTM Institutul de Cercetare şi Proiectare Tehnologică pentru Construcţii Maşini SA (sechestru părţi sociale/acţiuni deţinute de unul sau mai mulţi asociaţi/acţionari), în Sticloval SA şi în Tubal-Metalica SA.

Cât despre Georgel Anazariei, numele său mai apare, ca administrator, în Tagerom SRL, societate aflată în lichidare.

Nu în ultimul rând, Nicoleta Alice Dragomirescu, director economic al I.S.P.C.F. SA Bucureşti, administrează, conform Registrului Comerţului, Cont & Tax Consulting SRL, Eco Audit Consult SRL, Geca SA şi Montsin Grup SA.

Potrivit vrajitorul.eu, în 2014, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 5.332.887 de lei, având, în aceeaşi perioadă, un număr mediu de salariaţi de 112. Tot în 2014, profitul net al firmei a fost de 14.401 lei.

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii