Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 28 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

15 ani de puşcărie pentru un tată care şi-ar fi înjunghiat fiul

ro

06 Jun, 2013 00:00 1081 Marime text
Ivanov Cozma, din Tulcea, acuzat de procurori că şi-a ucis fiul, rămâne cu pedeapsa de 15 ani de închisoare aplicată de magistraţii Tribunalului Tulcea.

Şi asta după ce judecătorii Curţii de Apel Constanţa au respins acţiunea formulată de Ivanov împotriva condamnării sale. Decizia Curţii de Apel Constanţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Curtea Supremă de Justiţie în zece zile de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă.
La data de 23 noiembrie 2012, Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a lui Ivanov Cozma, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat.

Conform procurorilor, în după-amiaza zilei de 28 septembrie 2012, în jurul orei 16.30, Ivanov Cozma „l-a înjunghiat pe fiul său, I.S., de 53 de ani, cu un cuţit în abdomen. (...) Ivanov Cozma a recurs la acest gest fiind supărat că fiul său nu munceşte, consumă băuturi alcoolice şi provoacă scandaluri în familie. Victima a fost transportată de urgenţă la o unitate medicală, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, însă la data de 12 octombrie 2012, în pofida tuturor procedurilor medicale, victima a decedat”, conform organelor de anchetă. La data de 29 septembrie 2012, faţă de Ivanov Cozma s-a luat măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, măsură ce a fost revocată la data de12 octombrie 2012, dată la care inculpatul a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii