Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răniţi în accidente rutiere

ro

27 Feb, 2013 22:02 1331 Marime text
La data de 26 februarie, ora 11.30, în municipiul Constanţa, M. Petrică, de 54 de ani, a condus un autoturism pe strada Unirii şi, ajungând în apropiere de bulevardul Mamaia, a surprins şi accidentat uşor pe C. Ştefan, de 84 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

La data de 26 februarie, ora 13.30, în municipiul Constanţa, B. Viorel, de 43 ani, a condus un autoturism pe bulevardul Ferdinand şi, ajungând la intersecţia cu strada Mihai Viteazu, a surprins şi accidentat grav pe A. Iusein, de 62 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

La data de 26 februarie a.c., ora 20.00, în municipiul Constanţa, R. Aurora, de 40 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, dinspre strada Soveja către bulevardul Aurel Vlaicu. Ajungând la intersecţia cu strada Tulcei, a efectuat viraj la stânga fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de P. Vlad, de 24 de ani, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a ricoşat pe trotuar, unde a intrat în coliziune cu un autoturism parcat. Din accident a rezultat rănirea uşoară a lui P. Vlad.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii