Flori şi mărţişoare de la Arimex Comexim 2000 SRL pentru toţi pacienţii constănţeni (galerie foto)
Flori şi mărţişoare de la Arimex Comexim 2000 SRL pentru toţi pacienţii constănţeni (galerie foto)
03 Mar, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
1908
Marime text
După surprizele oferite de Crăciun şi Revelion pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi celor de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase, echipa societăţii Arimex Comexim 2000 SRL a împărţit flori şi mărţişoare.
Doamnele şi domnişoarele internate în cele două unităţi sanitare au primit azi, de 1 martie, flori şi mărţişoare de la angajaţii societăţii Arimex Comexim 2000 SRL. „Dacă nu putem înmulţi pâinile şi peştele, stă în puterea noastră să înmulţim şi binele, şi bucuria. Să luăm locul celor care nu au reuşit să ajungă cu un mărţişor sau cu o floare la spital: soţi, copii, nepoţi. Dar am decis să aducem alinare şi acelor femei singure, la care nu vine nimeni, în speranţa de a le alunga tristeţea şi a le readuce zâmbetul pe buze. O mică bucurie, un sfat bun, mângâietor, să le amintim de cei dragi şi să le urăm o primăvară frumoasă şi zile mai bune. Tuturor pacienţilor le dorim însănătoşire grabnică, multă sănătate, pace sufletească şi spor în toate cele bune. În rugăm pe Domnul nostru Iisus Hristos şi pe Maica Sfântă să-i binecuvânteze, să le dea putere să spere, să ierte şi să iubească”, a declarat Petre Preda, administratorul societăţii Arimex Comexim 2000.
Sote de legume şi pui la cuptor şi friptură la tavă
Şi pentru că sâmbătă a fost sărbătoarea Mărţişorului, şi meniul servit pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi celor de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase au primit un meniu deosebit. La micul dejun au primit ceai cu lămâie, margarină, şuncă presată, parizer vită, telemea, câte un ou fiert, brânză de vaci, iar la supliment - biscuiţi, lapte dulce, iaurt natural. Prânzul a constat din supă de pasăre cu găluşte, supă de roşii cu tăiţei, ciorbă de dovlecei, supă de legume cu fidea, supa de spanac cu fulgi de ou, piure cartofi cu friptură pui la tavă, piure cartofi cu ficăţei de pui în sos ostropel, sote de legume şi pui la cuptor, piure cartofi cu brânza de vaci, paste în sos de roşii cu rasol pulpe pui, musaca de paste cu carne, pilaf cu legume şi ficatei pui la tavă, dar şi salata de murături. La desert, pacienţii au mâncat mere şi mere coapte cu stafide. La rândul ei, şi cina a fost delicioasă. Toată lumea a servit budincă de orez cu dovleac şi mere rase, spaghete cu pulpe pui în sos de roşii, piure cartofi cu brânză telemea, mâncare de cartofi, friptura pui, dar şi ceai cu lămâie.
Doamnele şi domnişoarele internate în cele două unităţi sanitare au primit azi, de 1 martie, flori şi mărţişoare de la angajaţii societăţii Arimex Comexim 2000 SRL. „Dacă nu putem înmulţi pâinile şi peştele, stă în puterea noastră să înmulţim şi binele, şi bucuria. Să luăm locul celor care nu au reuşit să ajungă cu un mărţişor sau cu o floare la spital: soţi, copii, nepoţi. Dar am decis să aducem alinare şi acelor femei singure, la care nu vine nimeni, în speranţa de a le alunga tristeţea şi a le readuce zâmbetul pe buze. O mică bucurie, un sfat bun, mângâietor, să le amintim de cei dragi şi să le urăm o primăvară frumoasă şi zile mai bune. Tuturor pacienţilor le dorim însănătoşire grabnică, multă sănătate, pace sufletească şi spor în toate cele bune. În rugăm pe Domnul nostru Iisus Hristos şi pe Maica Sfântă să-i binecuvânteze, să le dea putere să spere, să ierte şi să iubească”, a declarat Petre Preda, administratorul societăţii Arimex Comexim 2000.
Sote de legume şi pui la cuptor şi friptură la tavă
Şi pentru că sâmbătă a fost sărbătoarea Mărţişorului, şi meniul servit pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi celor de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase au primit un meniu deosebit. La micul dejun au primit ceai cu lămâie, margarină, şuncă presată, parizer vită, telemea, câte un ou fiert, brânză de vaci, iar la supliment - biscuiţi, lapte dulce, iaurt natural. Prânzul a constat din supă de pasăre cu găluşte, supă de roşii cu tăiţei, ciorbă de dovlecei, supă de legume cu fidea, supa de spanac cu fulgi de ou, piure cartofi cu friptură pui la tavă, piure cartofi cu ficăţei de pui în sos ostropel, sote de legume şi pui la cuptor, piure cartofi cu brânza de vaci, paste în sos de roşii cu rasol pulpe pui, musaca de paste cu carne, pilaf cu legume şi ficatei pui la tavă, dar şi salata de murături. La desert, pacienţii au mâncat mere şi mere coapte cu stafide. La rândul ei, şi cina a fost delicioasă. Toată lumea a servit budincă de orez cu dovleac şi mere rase, spaghete cu pulpe pui în sos de roşii, piure cartofi cu brânză telemea, mâncare de cartofi, friptura pui, dar şi ceai cu lămâie.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii