Mici şi bere de 1 Mai Licitaţie la primărie pentru masa festivă şi programul artistic
Mici şi bere de 1 Mai: Licitaţie la primărie pentru masa festivă şi programul artistic
05 Apr, 2013 00:00
ZIUA de Constanta
1819
Marime text
Primăria Constanţa organizează în data de 19 aprilie, ora 13.00, procedură privind încheierea contractului având ca obiect „Serviciul de pregătire şi servire unor preparate la minut, băuturi şi programul artistic care însoţesc masa cu prilejul zilei de 1 Mai”. Ofertele pot fi depuse până pe data de 19 aprilie, ora 10.00, la sediul Primăriei Constanţa, din bd. Tomis nr. 51. Sursele de finanţare a contractului sunt asigurate de la bugetul local.
Ofertantul trebuie să prezinte o declaraţie din care să rezulte că poate dispune de utilaje, instalaţii, echipamente tehnice necesare desfăşurării operaţiunilor impuse de natura contactului de servici pentru fiecare dintre cele trei loturi în parte, respectiv: un cort (pavilion(, care să acopere o suprafaţă suficient de mare astfel încânt să fie protejate grătarele pentru prepararea micilor, lăzi frigorifice, mese speciale pentru porţionarea micilor, De asemenea, ofertantul trebuie să deţină 6 grătare, 4 lăzi frigorifice de câte 500 litri fiecare, 4 vitrine frigorifice pentru băuturi, vase cu capac de inox, instrumente specifice pentru grătar. O altă cerinţă, potrivit caietului de sarcini, este ca ofertantul să asigure următoarele resurse umane pentru fiecare locaţie: 12 persoane care vor prepara micii, câte 2 persoane pentru fiecare grătar, 2 persoane care să porţioneze meniul, 2 peroane care vor servi porţiile, 2 persoane care să servească băuturile.
Ofertantul trebuie să prezinte o declaraţie din care să rezulte că poate dispune de utilaje, instalaţii, echipamente tehnice necesare desfăşurării operaţiunilor impuse de natura contactului de servici pentru fiecare dintre cele trei loturi în parte, respectiv: un cort (pavilion(, care să acopere o suprafaţă suficient de mare astfel încânt să fie protejate grătarele pentru prepararea micilor, lăzi frigorifice, mese speciale pentru porţionarea micilor, De asemenea, ofertantul trebuie să deţină 6 grătare, 4 lăzi frigorifice de câte 500 litri fiecare, 4 vitrine frigorifice pentru băuturi, vase cu capac de inox, instrumente specifice pentru grătar. O altă cerinţă, potrivit caietului de sarcini, este ca ofertantul să asigure următoarele resurse umane pentru fiecare locaţie: 12 persoane care vor prepara micii, câte 2 persoane pentru fiecare grătar, 2 persoane care să porţioneze meniul, 2 peroane care vor servi porţiile, 2 persoane care să servească băuturile.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii