Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 28 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

E posibil ca Primăria să îşi retragă sprijinul financiar de la Săgeata Năvodari „Nu vrem să plătim eşecurile, lipsa de caracter şi de dăruire!”

ro

04 Dec, 2013 00:00 1319 Marime text
O ştire-bombă a făcut vâlvă, ieri, în fotbalul constănţean: prim-divizionara Săgeata Năvodari ar urma să nu facă deplasarea pentru meciul de campionat cu CFR Cluj, urmând a se desfiinţa, iar în faţa acestei situaţii managerul general Aurelian Băbuţan şi-ar fi dat demisia. Oficialii clubului au infirmat însă zvonurile. „Nu s-a pus şi nu se pune în discuţie desfiinţarea echipei, iar zvonurile că formaţia nu va face deplasarea la Cluj sunt total nefondate.

Demisia managerului general Aurelian Băbuţan, una de onoare, pentru că nu au fost obţinute 19 puncte la finalul turului, nu a fost acceptată de conducerea clubului şi nici de primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, considerându-se că nu există motive întemeiate şi că echipa se poate redresa în ultimele meciuri din acest an”, a declarat Alexandru Manu, preşedintele Consiliului Director al Săgeţii, prin intermediul unui comunicat de presă. „Facem deplasarea la meciul cu CFR Cluj, iar apoi rămânem acolo, pentru meciul următor, cel de la Mediaş. Am rezervat hotelul de la Cluj de săptămâna trecută. Avem unele probleme financiare, dar mai mici decât la alte echipe”, a arătat şi Aurelian Băbuţan. Primarul Nicolae Matei a comentat astfel situaţia de la Săgeata: „Nu am hotărât încă nimic cu echipa. Da, sunt nemulţumit de rezultate şi e posibil ca Primăria să îşi retragă sprijinul financiar, pentru că nu suntem de acord să plătim eşecurile şi lipsa de rezultate! Săgeata nu înregistrează restanţe financiare decât plata salariilor pentru două luni, dar banii există în cont! Nu vrem să plătim eşecurile, lipsa de caracter şi de dăruire!”. Săgeata a pierdut ultimele patru meciuri de campionat (0-1 acasă cu Dinamo, 0-4 în deplasare contra Concordiei Chiajna, 3-4 acasă cu Astra Giurgiu, 1-2 în deplasare cu Ceahlăul Piatra Neamţ), ajungând pe locul 13, cu 15 puncte, la o lungime de zona retrogradării. În 16 partide, Săgeata a înregistrat patru victorii, trei egaluri şi nouă înfrângeri, golaveraj 15-31.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii