Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
05:48 24 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rețete ideale pentru masa de Crăciun Cheesecake after eight

ro

09 Dec, 2013 07:43 5910 Marime text
Am ales un cheesecake cu mousse de menta si ciocolata amara pentru aceasta frumoasa zi. Chiar daca nu prea avem voie sa mancam dulciuri, am facut o exceptie si am savurat cate o felie de cheesecake. Este foarte parfumat, racoros si deloc greu de facut.

Ingrediente – Cheesecake After Eight (18 cm diametru)

Ingrediente baza cheesecake

    200 g biscuiti Digestive
    125 g unt
    1-2 linguri zahar brun

Ingrediente mousse ciocolata

    125 g ciocolata amara
    4 g gelatina foi/3 g gelatina deshidratata
    125 ml frisca lichida indulcita

    25 ml frisca lichida

Ingrediente mousse menta

    375 g mascarpone
    150 ml sirop de menta
    90 ml frisca lichida
    8 g gelatina foi/6 g gelatina deshidratata
    3 linguri lapte

    esenta menta

Ingrediente glazura ciocolata alba

    200 g ciocolata alba
    150 ml frisca lichida
    2 g gelatina foi/ 2 g gelatina deshidratata

Reţeta completă pe lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii