Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 09 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asigura-te ca ai alaturi OAMENI DRAGI, IUBITORI SI MEDICI SPECIALISTI

ro

01 Jun, 2010 05:53 1381 Marime text

Sarcina este perioada de desăvârşire a feminităţii, un drum esenţial în viaţa unei femei. Din momentul în care se întâmplă, totul se schimbă, prinde noi contururi astfel încât te transformi prin toate aspectele. Ai o sumedenie de întrebări, nelămuriri, disconforturi ce par a nu avea pe deplin o soluţie. Sarcina este perioada fiziologică, normală de aceea nu trebuie privită ca un obstacol în desfăşurarea activităţilor de rutină....Sarcina este ceva nou pentru orice femeie care va deveni mămică....

Mi-am dat seama de aceste lucruri în urmă cu aproximativ 4 luni....atunci am aflat că voi fi mamă...Sincer? Prima reacţie a fost îngrozitoare...nu m-am bucurat, ci din contră mi-am umplut capul cu o avalanşă de întrebări, de griji legate de condiţia mea de a aduce pe lume un copil.

Să fiu eu oare ready pentru aşa ceva? Pot eu oferi ceva fiinţei care îmi creşte în pântec?....Astea sunt întrebări pe care, cred eu, orice viitoare mămică, mai ales orice viitoare tânără mămică, şi le pune în fiecare secundă ce trece de la aflarea veştii.

IMPORTANT pentru orice femeie...Când faci acest pas TREBUIE SĂ AI ALĂTURI OAMENI DRAGI, IUBITORI ŞI MEDICI SPECIALIŞTI. Ei te vor ajuta şi te vor îndruma să fii READY să devii mămică.

Eu voi aduce pe lume, în maxim 3 luni, un băieţel minunat....mi-au garantat-o medicii....şi vreau dau zvon în lume că, deşi am 24 de ani, sunt sigură că nu voi da greş cu băieţelul meu.

DE CE SUNT ATÂT DE SIGURĂ?....Pentru că am alături oamenii cei mai dragi mie: soţul meu, părinţii mei, rudele mele, şefi înţelegători şi colegi binevoitori, dar şi o echipă de medici specialişti, cărora le dedic acest blog....bineînţeles, tot piticul meu o să fie în centrul atenţei.

Sursa: nasc-la-isis.blogspot.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii