Jurnal (intim) de MODA (t)
Jurnal (intim) de MODA (t)Ghiveciul este o mâncare traditionala, la fel si ciorba sau alte fierturi de ceaun. Sau musacaua de sorginte fanariota, bine rumenita in cuptor. Secretul lor? Cât mai numeroase ingrediente savuroase care isi pierd individualitatea intr-o farfurie delicioasa.Modei din România ii lipseste sosul besamel care sa o lege, dar si piperul care sa-i reveleze savoarea, à la française. In schimb, a generat un hibrid, perfecta ilustrare a unei tranzitii perpetue - amestecul de genuri.Interviuri, articole, comunicate de presa, dar mai ales atitudini, se amesteca haotic intr-o voluptate a vorbelor care domina austeritatea faptelor. In Paris, informatia in moda este pentru toate gusturile si buzunarele, dar e bine stratificata. Daca iti doresti informatie de ultima ora, densa si bine distilata de un autor cu vechime, ai o serie de publicatii. Daca doresti analize culturale, te asteapta un intreg raft. Insa o revista destinata marelui public nu te va "obosi" cu prea mult text si of-urile unei industrii.
Mai mult pe http://www.octaviancoifan.blogspot.com/
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp