Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 19 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daas Mereu mai buni

ro

11 Mar, 2010 16:34 1440 Marime text

daas.jpgDAAS este un nume cu rezonanţă pe piaţa românească de echipamente pentru sectoarele HoReCa, Retail şi Industrie alimentară.

În 15 ani de activitate intensă, compania DAAS România a echipat numeroase obiective importante din domeniile menţionate, în toate regiunile ţării.

DAAS are parteneriate cu principalii furnizori mondiali, europeni şi naţionali de utilaje şi echipamente din domeniile Horeca şi Retail şi contracte de exclusivitate pentru următoarele mărci de prestigiu: MARENO şi AMBACH (bucătării profesionale); COMENDA (maşini de spălat vase); OEM (linii complete pentru pizza); GRANDIMPIANTI (spălătorii industriale); LAINOX (cuptoare gastro şi de patiserie); COSTAN (frig comercial); BONNET NEVE (vitrine refrigerate). CEFLA ( rafturi si sisteme de expunere).

Asocierea cu cei mai renumiţi furnizori face din DAAS un partener redutabil, profesionist şi flexibil ce garantează derularea cu succes a investiţiei dumneavoastră.

DAAS urmăreşte construirea de relaţii durabile cu partenerii săi şi orientarea pieţei spre calitate.

Ca să reuşim toate acestea, zi de zi punem multă pasiune în ceea ce facem. Ne place competiţia şi ne dorim ca, împreună cu partenerii noştri să fim mereu mai buni.

Showroom Constanţa
Bd. Mamaia nr. 322, scara A, parter, Constanţa
Telefon:     0731 494 753
e-Mail:     laurentiu.oprescu@daas.ro 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii