Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:19 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A "confundat" plaja cu pista de raliuri (video)

ro

03 Jul, 2012 01:00 1884 Marime text

litoral_tv_sigla.jpgAflat sub influența alcoolului un broșovean a apăsat prea tare pe pedala de accelerație și s-a oprit cu mașina în apă, pe plaja din Năvodari. Toate încercările de a scoate bolidul din marea neagră au dat greş.

După o ceartă cu prietena bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice a apăsat la extrem pedala de accelerație și a plonjat cu mașina în apă. Aburii alcoolului și-au spus cuvântul iar brașoveanul a prezentat nenumărate variante care despre cum ar fi ajuns cu autoturismul pe plaja din Năvodari.

Bărbatul susține că este un prosper om de afaceri din Braşov, doar că in ultima perioadă a cam avut pierderi de miliarde. Martorii spun că bărbatul a intrat cu maşina în mare cel mai probabil pentru a atrage atenţia asupra lui. La apariţia oamenilor legii, conducătorul auto şi-a schimbat brusc dispoziţia şi a devenit irascibil.

Poate cănd se va trezi din beţie, bărbatul va realiza exact ce a făcut şi va analiza mai atent motivele care l-au determinat să intre cu maşina în Marea Neagră.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: George Dima

Sursa: Litoral TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii