Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acorduri de Mozart şi Bach, dar şi colinde de Crăciun au răsunat în amfiteatrul şcolii “George Enescu” din Năvodari (video)

ro

18 Dec, 2012 18:05 2862 Marime text

litoral_tv_sigla.jpgAcorduri de Mozart şi Bach, dar şi colinde de Crăciun au răsunat astăzi în amfiteatrul şcolii "George Enescu" din Năvodari. Aici a avut loc un concert susţinut de elevii care participă la proiectul "Micul pianist". Prestaţia acestora a fost răsplătită cu aplauze de publicul entuziast, format din părinţi şi profesori.

Proiectul "Micul Pianist" a fost inițiat în urmă cu 2 ani de cadrele didatice ale școlii George Enescu din Năvodari. Scopul acestuia este ca elevii să capete cunoştinţe fundamentale despre muzică şi cântatul la pian.

Deși au avut emoții la început, micuții artiști au reușit să ofere momente unice celor prezenți. Pe lângă colinde, elevii au cântat la pian piese compuse de Bach și Mozart.

Unii dintre copii visează deja la o carieră strălucită.

Cadrele didactice care au organizat spectacolul își doresc ca acest proiect să ia amploare și în scurt timp să cumpere şi o pianină pentru ca elevii talentați să poată exersa.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Ionescu

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii