Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care sunt consilierii județeni mulțumiți de activitatea lor?

ro

07 Aug, 2013 19:11 2473 Marime text
În urmă cu două săptămâni în cadrul emisiunii ”În vizor”, moderată de Lavinia Siclitaru se puneau întrebări referitoare la activitatea membrilor Consiliului Județean Constanța. I-am întrebat astăzi pe aceștia înainte de ședință, ce proiecte au propus și câte dintre acestea au fost duse la bun sfârșit. Singurul care s-a arătat mulțumit de activitatea sa de consilier și care spune că a reușit să își ducă la bun sfârșit planurile și proiectele este Gheorghe Mihăieși, fostul primar al Constanței.
 
”Planurile au fost multe, marea majoritate din ele le-am dus la capăt, fiindcă în prima perioadă în care s-a înființat Consiliul Județean, am fost și președintele Consiliului și planurile s-au confundat atunci în activitatea mea și de consilier și de Președinte al Consiliului Județean, după care au continuat o grămdadă de inițiative alături de noua conducere a Consiliului Județean.” a declarat Gheorghe Mihăieși, consilier PSD.
 
Opoziția declară însă că stă destul de prost la capitolul proiecte. Nu că acestea nu ar fi existat, ci pentru că niciodată nu au fost aprobate de majoritate.
 
”Am intrat un număr de 7 consilieri județeni, ceea ce eeste insuficient, nici măcar nu avem opoziție instituțională, suntem sub 33%, deci e clar că nu putem promova nimic, nu ne putem opune la nimic. (...) Nu avem actuala susținere conducerii a Consiliului Județean, noi reprezentăm Opoziția. Se cunoaște că PDL-ul este într-o poziție acerbă față de PSD și în special față de USL. Din pricina aceasta colaborarea nu credem noi că există, sau va putea exista pe viitor.” a spus George Mândilă, consilier PDL.
 
Cei mai noi membri ai Consiliului Județean Constanța, dacă îi putem numi așa, cei din PP-DD spun că abia acum au învățat ce este de făcut în acest caz. Proiecte și idei există, mai trebuie însă puse în aplicare.
 
”Deci timp de 1 an de zile, noi fiind la început de drum, am avut de învățat de la consilierii mai vechi. Acum cât de curând împreună cu colegii de la județ am pregătit și vrem să pregătim câteva proiecte, începând din septembrie deja să ne implicăm mai mult pentru Consiliul Județean și pentru cei din județ. (...) R: Având în vedere că sunteți doar 3 consilieri, credeți că vor fi aprobate aceste proiecte? Noi încercăm! Noi încercăm pentru că încerci ai o șsansă, nu încerci nu ai nici o șansă.” a afirmat Ion Radu, consilier PP-DD.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii