Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi gemeni ai unei familii nevoiașe din Năvodari au fost botezați duminică dimineață (video)

ro

26 Nov, 2012 17:33 2574 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgBăieții, în vârstă de nouă luni și jumătate, au fost încreștinați de două membre ale organizației de femei ale PSD Năvodari.

Eduard George și Leonard Florin mai au încă cinci frați și chiar dacă s-au născut la începutul anului, familia nu a reușit să îi boteze, din cauza lipsei banilor. Când au aflat de situația copilașilor, două dintre membrele PSD Năvodari nici nu au stat pe gânduri și s-au hotărât să le fie nașe.

Ziua aleasă pentru botez a fost cea de duminică 25 noiembrie, zi de sărbătoare a sfintei Ecaterina. Evenimentul s-a ținut după slujba de dimineață.

Ceremonia religioasă s-a ținut într-un cadru restrâns, participând doar câteva persoane apropiate ale nașelor, dar și tatăl băieților cu unul dintre frați, mama fiind internată în spital din cauza unor probleme de sănătate.

Cele două nașe au avut emoții și s-au încurcat în hăinuțele copiilor, iar drept urmare, preotul le-a spus în glumă că dacă nu vor să rămână corijente trebuie să mai boteze și câte o fetiță în primăvară. Naşele s-au declarat de acord în cazul în care vor mai apela la ele și alte familii nevoiașe, care bineînțeles, au fete de botezat.

Reporter: Catalin Schipor ; Imagine: George Dima

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii