Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eugen Tomac are încredere în filiala de la Constanța a Partidului Mișcarea Populară

ro

02 Aug, 2013 12:07 2223 Marime text
Eugen Tomac, președintele interimar al Partidului Mișcarea Populară spune că este sigur că filiala organizației de la Constanța va fi una de top. Din partid urmează să facă parte Claudiu Iorga Palaz, fostul prefect al judeţului.
 
”Sunt convins că va fi o organizație extrem de dinamică și bine pregătită pentru a primi pe toți cei care sunt dezamăgiți de ceea ce se întâmplă în județul Constanța de ani buni de zile. Cred că a sosit momentul ca în țară și în mod deosebit în județul Constanța, oamenii să aibă o altă alternativă.”, a declarat Eugen Tomac, președinte Partidul Mișcarea Populară.
 
Cât despre incompatibilitățile primarilor din județul Constanța, acesta spune că în acest caz este nevoie de mai multă implicare a acestora.
 
”Ne pasă de viitorul acesteti țări, ne pasă de orice zonă din țară care are un potențial mult mai mare și nu se dezvoltă tocmai pentru că aceste grupuri politice incompatibile mai nou cu statutul de [...] aleși locali și așa mai departe, e nevoie de mai multă determinare, de mai multă fermitate în a-și asuma acest rol de om politic, om care se află în slujba binelui comun.”, a declarat Eugen Tomac, președinte Partidul Mișcarea Populară.
 
Eugen Tomac este fost membru al PDL însă a părăsit organizația pentru a face parte din Partidul Mișcarea Populară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii