Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 25 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Factura la întreținere din luna noiembrie i-a uscat la buzunare pe constănțeni (video)

ro

23 Dec, 2012 13:18 2961 Marime text

litoral_tv_sigla.jpgDeși prețul la gigacalorie nu a crescut, facturile la întreținere i-au adus pe constănțeni în pragul disperării! Oamenii erau conștienți că odată cu instalarea iernii, facturile vor fi mai mari, dar costurile au depășit cu mult așteptările constănțenilor.Spre exemplu, la un apartament de 2 camere, o bătrână ce locuiește singură are de achitat aproximativ 200 de lei, în condițiile în care beneficiază și de subvenție și face economie închizând des repartitoarele. Oamenii se plâng că întreţinerea apartamentelor pe timp de iarnă este prea scumpă pentru câştigurile lor. Mai mult, în prag de sărbători, unii au tăiat deja alimente de pe lista cumpărăturilor pentru Crăciun pentru a efectua plata.

Oamenii tremură de teama scumpirilor, și se gândesc cu groază cât vor plăti în luna decembrie. Dacă facturile pentru luna noiembrie au fost uriașe, în luna lui gerar costurile vor exploda.

În luna noiembrie au existat zile când oamenii au ținut închise repatitoarele deoarece iarna nu se instalase încă. În ceea ce privește factura pentru luna decembrie, părerile sunt împărțite. Unii sunt dispuși să înghețe în propriile locuințe pentru a scăpa de costurile uriaşe, alții spun că nu sunt dispuși să renunțe la minimul de confort chiar cu riscul de a rămâne restanțieri.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Ionescu

Sursa: LitoralTV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii