Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga a II-a va porni la drum pe 1 septembrie (video)

ro

01 Aug, 2012 15:30 2364 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgAmânarea startului a creat unele probleme echipelor din eșalonul secund. În această situație se află și Săgeata Năvodari. Antrenorul Aurel Șunda încearcă acum să găsească soluțiiele optime pentru a aduce echipa în formă la ora startului.

Situația financiară creează mari probleme echipelor din eșalonele doi și trei, ale fotbalului românesc. Este și motivul pentru care startul noii ediții de campionat a fost amânat pentru 1 septembrie. În această situație echipele participante au fost nevoite să-și revizuiască programul de pregătire. Revenită din stagiul montan, Săgeata Năvodari se pregătește la sediu cu gândul la promovare. Antrenorul Aurel Șunda se declară mulțumit de modul în care s-au prezentat elevii săi. Și antrenorul jucător Dorel Zaharia se se află pe aceiași lungime de undă.

În această vară, lotul echipei dobrogene a suferit numeroase modificări. Se află acum , la Năvodari, jucători precum Adrian Viciu, de la Sportul Studențesc, Sergiu Bar, venit de la Voința Sibiu, Liviu Rusu, de la Severin, Florin Tudorache și Ștefan Soldat, de la Viitorul Constanța, Rareș Vârtic, de la Tg. Mureș sau Bogdan Oprea, de la Tulcea. Sunt în plină desfășurare tratativele privind revenirea lui Marius Jianu, la formația dobrogeană. În plus antrenorul Aurel Șunda mai testează și câțiva jucători străini, capabili să întregească lotul Săgeții.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: George Dima

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii