Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Abonații RADET vor plăti același preț la gigacalorie, iarna viitoare

ro

04 Aug, 2014 20:42 1569 Marime text
Și în acest an prețul gigacaloriei va rămâne neschimbat pentru constănțenii care beneficiază de serviciile CET. Din cauza facturilor mari, abonații sunt tot mai puțini. Peste 900 de beneficiari, au înaintat solicitări de debranșare de la Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice Constanța.Mulți dintre abonați sunt nemulțumiți și au ales să se lipsească de serviciile Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice Constanța. Însă cei care se debranșează ilegal riscă să fie amendați cu cel puțin 1 000 de lei.

“ Cine nu a făcut în bloc debranșări anterioare apariției legii nu mai poate să facă decât înlocuirea integral a sistemului de termoficare. Restul, rămâne la latitudinea asociației de proprietari dacă aprobă sau nu debranșările de la sistem.” a declarat Popa Liviu, director de producție RADET Constanța. Nici în acest an, CET-ul nu va trece în administrația Primăriei Constanţa, însă conducerea RADET speră la o schimbare.

“Nu am putut să primim finanțări din UE pentru că nu aveam sursa la noi. Sperăm că atunci când va fi sistemul integrat în administrarea Primăriei Constanța, lucrurile se vor schimba.” a afirmat Nela Ștefan, director general interimar RADET Constanța.

Constanţenii trebuie de pe acum să fie conştienţi că iarna viitoare, facturile la întreţinere nu vor scădea. Se pot considera norocoşi dacă se vor menţine la aceleaşi sume ca anul trecut.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii