Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Concept nou în teatrul de la malul mării

ro

03 Mar, 2014 16:18 2338 Marime text
Pasiunea pentru actorie i-a unit într-un proiect inedit care își propune să aducă ceva nou pe scena culturală a Constanței. Începând cu numele trupei – „IeiLeiMită” și continuând cu charisma fiecăruia dintre cei patru membri, tinerii actori au abordat una dintre cele mai îndrăznețe tendințe în materie artă dramatică. Teatrul de improvizație este provocarea lansată către publicul constănțean, iar primii care au testat conceptul de marketing au fost managerii unui club din Centrul Vechi al orașului.
Spațiu neconvențional, replici spontane și curaj de a interacționa foarte mult cu publicul. Acestea sunt principalele repere atunci când vorbim despre teatrul de improvizație. La Constanța, patru tineri dezinvolți, uniți de aceeași pasiune pentru artă, au acceptat provocarea de a aduce ceva nou pe scena autohtonă.
“Imporvizația este un lucru foarte greu, nu este ușor. Este un lucru greu, pentru că n-ai siguranță, ești pe un picior. Publicul uneori poate să fie bun și să fie înțelegător, sau poate să fie mai puțin înțelegător”, a declarat Tudor Boloca, artist.
 
Chiar dacă sunt la început, cei trei băieți și frumoasa domnișoară au reușit să-și contureze amprenta personală și au primit un feedback pozitiv din partea publicului.
IeiLeiMită reprezintă o premieră pe scena culturală a Constanței, iar membri trupei de teatru spun că au toată energia pentru a lua cu asalt lumea spectacolelor și a entertainment-ului constănțean, și nu numai!
“Interacționăm cu publicul, ne dă cuvântul, l-am preluat cinci secunde, ne-am gândit și am plecat la drum cu orice improvizație ne vine. După cum știm, arta în România e cum e”, a declarat Florin Frățilă, artist.
“Teatrul este scris de obicei pentru bărbați, cât mai puține fete. Dacă am fi mai multe fete în trupă nu am mai putea lucra atât de mult, atât de intens să interacționăm atât de bine. Nu putem să sărim trei fete pe un băiat, dar trei băieți pot sări pe o fată”, a declarat Laura Buric, artistă.
“Am început, suntem aici și sperăm să continuăm”, a spus Alexandru Budacă, artist.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii