Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Diferență de valoare

ro

19 Oct, 2013 16:14 2495 Marime text
În Sala Sporturilor din Năvodari s-a disputat meciul de handbal juniori dintre CS Năvodari și CSS 1 Constanța, contând pentru grupa C a Campionatelor Naționale de juniori I. Au învins oaspeții cu scorul de 38 – 20, la capătul unui joc pe care l-au dominat cu autoritate. Antrenorul constănțean Dumitru Muși a avut cuvinte de laudă la adresa gazdelor și a modului cum acestea încearcă să implementeze acest sport în localitate.
“Eu personal vreau să-i felicit pe cei de la Năvodari pentru activitatea pe care o desfășoară, iar dacă cumva o să aibă și răbdare, cu siguranță rezultatele vor apărea.”, a declarat Dumirru Muși, antrenor CSS 1 Constanța.
Vizibil marcat de proporțiile eșecului, tehnicianul echipei gazdă Yuksel Osman a recunoscut superioritatea adversarului, dar crede că echipa sa e capabilă de evoluții mai consistente.
„Este o echipă ordonată cu un antrenor foarte bun, se cunoaște frecvența efectivului [...] s-a restrâns de când a venit domnul profesor Muși și se vede clar, se vede și pe tabela de joc, se vede ca și pregătire, se vede ca și echipă, ca valoare. Obiectivul este să ne clasăm cât mai bine, să face, față primului început, așa cum am preluat cu anumite lipsuri, să încercăm să ne instruim.”, a spus Yuksel Osman, antrenor CS Năvodari.
În seria C, activează 8 echipe iar primele 4 se califică pentru faza următoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii