Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Dionisie Culețu s-a pensionat!

ro

04 Oct, 2013 22:42 2114 Marime text
Dionisie Culețu, comisarul șef al Comisariatului Județean pentru Protecţia Consumatorilor Constanța a ieșit la pensie. După trei ani de activitate, acesta se declară mulțumit de realizările avute. Şeful CJPC are însă un singur regret: că nu a reușit să ajute mai mulți oameni. Culeţu ne-a spus că pe viitor nu-și dorește decât sănătate și să petreacă cât mai mult timp alături de familie și prieteni.

Pe 17 iunie 2010, Dionisie Culețu susținea examenul pentru ocuparea funției de director coordonator adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța. Acesta a fost nevoit să treacă prin două probe de foc: un test scris și interviul. Culețu a obținut 92,2 puncte, cu mult față de ceilalți concurenți, dar nu a fost mulţumit şi chiar a vrut să conteste rezultatul. După trei ani de activitate la CJPC, comisarul șef îşi încheie cariera. Acestea ne-a declarat că este foarte mulțumit de realizările avute de-a lungul timpului.

“A fost ca încheierea unui ciclu profesional după ce mi-am desfășurat activitatea în producție, în servicii și apoi, bineînțeles aici, s-a încheiat activitatea de control. A fost o perioadă frumoasă, pentru că am avut realizări destule pentru că majoritatea reclamațiilor au fost rezolvate în mod pozitiv.”, a declarat Dionisie Culețu, fostul comisar șef CJPC Constanța.

Culețu a mai declarat că îi pare rău doar de un singur lucru.

„Vreau să spun că am și această neîmplinire, prin faptul că nu am reușit să îi ajutăm pe toți în ceea ce privește rezolvarea problemelor care au fost ridicate la instituția noastră.”, a mai spus Dionisie Culețu.

Fostul comisar șef a intrat în ”pâine” pe data de 1 iulie 2010. De atunci și până în prezent, acesta își aduce aminte cu drag și cu zâmbetul pe buze de reclamațiile mai puțin obișnuite pe care le-a primit. Printre acestea se număra un caz din 2011, când un bărbat din Constanța s-a plâns că a mers să se tundă, dar frizerul l-a ras în cap fiindcă era nervos. Tot în același an o femeia s-a prezentat la CJPC pentru că a rămas gravidă din cauza unor prezervative de proastă calitate. Ce i-a ”șocat” pe reprezentanții CJPC a fost povestea unei tinere care lucra la un video chat. Aceasta le-a spus, că timp de o lună a muncit degeaba, iar ea dorește să-și recupereze cei 1600 de lei promiși. Pe lângă aceste reclamaţii memorabile, Culețu a declarat că are multe  amintiri frumoase și speră ca noul comisar să reușească să facă mai mult decât el.

„În primul rând să plece de la ideea că este consumator și ori de câte ori este în fața unei petiții sau a unei reclamații a unui cetățean să se pună în locul aceluia. Să fie în primul rând om, să știe să asculte ca să fie ascultat, să știe să respecte ca să fie respectat [...] să facă mai mult decât am putut să facem noi”, a mai spus Dionisie Culețu.

Pe viitor, fostul comisar șef CJPC îşi dorește să fie sănătos, iar ”timpul” care îl mai are vrea să-l petreacă alături de familie și prieteni, dar în special alături de nepoții săi pe care îi iubește nespus de mult.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii