Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:31 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Fără surprize mari

ro

28 Aug, 2014 16:47 1652 Marime text
Etapa a doua de contractare s-a desfășurat fără surprize și schimbări prea mari. Chiar și așa, se pare că nici acum, stomatologii nu se înghesuie la CJAS Tulcea.
Cea de-a doua etapă de contractare pentru medicii stomatologi derulată de CJAS Tulcea a adus un plus de doar cinci cereri. Se pare că, interesul stomatologilor pentru contrac­tele încheiate cu Casa Județeană de Asi­gurări de Sănătate Tulcea, este în scădere.
Pentru prima dată, reprezentanții de la CJAS  s-au confruntat cu un interes mult mai scăzut decât s-ar fi așteptat.  La ora actuală, există doar 16 contracte încheiate, cu 27 de medici. Din cauză, că nu s-a putut contracta toată suma aprobată de Casa Naţională de Sănătate s-a efectuat și o doua etapă.
În prezent dosarele depuse de furnizorii de servicii medicale dentare sunt analizate, iar în funcție de rezultatele evaluărilor, de la 1 septembrie se va proceda la semnarea contractelor.
Vestea este una bună, și asta pentru că la nivel rural accesul la asemenea servicii nu este tocmai facil, iar pe lista dosarelor depuse se află medici stoma­tologi din Chilia Veche, Sfântu Gheorghe şi Dăeni, restul fiind din municipiul Tulcea.

Sursă foto: botosaneanul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii