Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Luni, începe a doua sesiune de BAC

ro

15 Aug, 2014 10:39 1267 Marime text
Cei care nu au luat bacalaureatul în județul Constanța au o nouă șansă de luni, 18 august. Pentru cea de-a doua sesiune a examenului s-au înscris în județul nostru aproape 2.700 de candidați care vor fi evaluați în șapte centre. Peste 1800 sunt din promoția curentă.
 
Absolvenții care nu s-au pregătit îndeajuns și nu au reușit să promoveze examenul de bacalaureat își vor încerca norocul din nou, luni, 18 august. Examenul maturității debutează cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare la limba și literatura română. 381 de absolvenți sunt așteptați să susțină această probă. Conform calendarului de desfășurare a examenului, evaluarea competențelor într-o limbă de circulație internațională va avea loc între 19 și 20 august, iar cea a competențelor digitale pe 21 și 22 august.
 
Prima probă scrisă va fi susținută pe data de 25 august urmând ca peste două zile, bacalaureatul să continue cu proba obligatorie a profilului. Examenul se încheie pe data de 29 august cu proba la alegere. Rezultatele vor fi afișate pe 1 septembrie, iar cei nemulțumiți pot depune contestații în aceeași zi până la ora 16:00. Rezultatele finale vor fi afișate pe 4 septembrie.

Sursă foto: adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii