Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Năvodari, într-o continuă dezvoltare

ro

01 Nov, 2013 18:58 2007 Marime text
Orașul Năvodari este într-o continuă dezvoltare. Pentru a fi cu adevărat un oraș turistic european, la Năvodari proiectele se desfășoară pe bandă rulantă, spre beneficiul cetățenilor dar și al turiștilor. Autoritățile locale din Navodari se pregatesc temeinic pentru sezonul rece, astfel încât toate lucrările demarate ce privesc infrastructura localității să fie finalizate până la căderea zăpezii. Săptămâna trecută au luat sfârșit lucrările la Aleea Midiei. Gropile și pietrișul din preajma Bisericii Baptiste au fost transformate de Societatea Termica Distribuție Năvodari într-o stradă și o parcare ce se întind pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri.
“Dacă vremea ne permite, avem în plan să atacăm strada Liniștii [...] care înseamnă pregătirea pentru asfaltare și trotuare. Pe lângă asta, trebuie să finalizăm parcul de la PT8, cu fântâna arteziană, spațiul de joacă pentru copii, spatial verde [...] în plus mai avem niște intrări de blocuri pe care o să le amenajăm cu pavele. Vom reuși să plombăm cam tot ce erau deficient ale străzilor din Năvodari în urma ploilor, în urma eroziunii.”, a declarat Alexandru Manu, directorul Societății Termica Distribuție Năvodari.
De asemenea, până la finalul acestei săptămâni se vor finaliza lucrările la parcarea din zona Școlii numărul 3, ce va avea o capacitate de 30-40 de maşini.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii