Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Neatenția la volan face victime

ro

10 Nov, 2013 16:37 2277 Marime text
Trei persoane au ajuns seara trecută la spital din cauza unui accident produs pe fondul neacordării de prioritate. Un șofer grăbit a pătruns în sensul giratoriu fără să asigure și a lovit din plin un autoturism care circula regulamentar. Accidentul s-a produs la ieșire din localitatea Lazu spre Constanța.

“La intersecția Drumului Național 39 cu Drumul 39C ce duce la Cumpăna, s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a trei persoane. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că conducătorul auto al unui autoturism Opel nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Matiz care se afla în sensul giratoriu. Din impact, autoturismul Matiz s-a răsturnat.”, a declarat ag. Luigi Ionescu, SPR Constanța.
În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost aruncat la câțiva metri și s-a răsturnat. Conducatorul reponsabil pentru producerea accidentului a fost testat cu aparatul etilotest și s-a stabilit că a consumat alcool.
“Victimele au fost transportate la spital, fiind toate din autoturismul Matiz, iar conducătorul Opel a rămas la fața locului fiind testat, rezultatul fiind de 0,35 mg alcool pur în aerul expirat.”, a declarat ag. Luigi Ionescu, SPR Constanța.
Cele trei victime au suferit răni ușoare și fost transportațe la spital pentru a fi monitorizate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii